Vrij geregeld werk ik in dit thema. Soms werk ik dit uit in een sieraad. Soms wordt het een object. Altijd kan je er een klein aandenken in verbergen.........

uit 2013 tot 2017 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Vierkante schaal in blauw-groen

2017

Vierkante schaal in blauw en groen. Op de achterzijde kan ik op verzoek, namen of, initialen graveren.

vierkant schaaltje in rood en oranje

2014

Vierkant schaaltje in rood en oranje. Op verzoek kan ik in het glas een naam, initialen ed graveren

Memmerietjes 2

2013

Gedenkobject Memmerietjes 2 Bij alle Memmerietjes heb ik Mechelse Leisteen gebruikt. De glazen reageerbuisjes heb ik op n bepaalde manier verhit en bewerkt zodat de mondjes open blijven staan. Op die manier kunnen kleine gedenkobjectjes, zoals fotootjes of n plukje haar, in de buisjes gedaan worden. Desgewenst heb ik hiervoor sluitende dopjes. Hier heb ik gewerkt met de plattegrond van Leiden, maar er is meer mogelijk. Elk object is uniek, gesigneerd en genummerd. Er is ruimte voor tekst op voor- en achterzxijde, Op http://madebymirjam.punt.nl is meer te lezen over dit project. Ook staat er iets op mijn EXTO-blog.      

Memmerietjes 3

2013

Gedenkobject Memmerietjes. Bij alle memmerietjes heb ik grijze Mechelse leisteen gebruikt en glazen reageerbuisjes. Deze heb ik op een bepaalde manier verhit en bewerkt dat de mondjes openblijven en er een persoonlijk aandenken in kan  Ik heb nu verschillende tegeltjes gemaakt. Bij dit memory-object no 3 heb ik ook nog met landschapstafereeltjes gewerkt. Dit is subtiel van dichtbij goed te zien. In de buisjes kan n klein footoootje, plukje haar, Desgewenst heb ik er passende dopjes bij.       Elk objectje is uniek, gesigneerd en genummerd. ( mail voor andere foto"s) Er is ruimte voor tekst op de achter- en voorzijde. Op http://madebymirjam.punt.nl is meer te lezen over dit project en ook op mijn Exto-blog.