Vaas objecten van glas. Handgemaakt en uniek.

uit 2021 tot 2022 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Kunstwerkje Vaas Waxinelichtje van glas met Serotonine Molecule

2022

Kunstwerkje Vaas, waxinelichtjes of gewoon een mooi object van glas.  Op 1 bodem is het gelukshormoon Serotonine subtiel verbeeld..  Door er een dun glaasje in te zetten wordt het vanzelf een klein vaasje.  En door er een kaarsje in te zetten een waxine-lichtje.  De hoogte varieert van 18cm De grillige breedtje is 22 cm  of zijn breedtst.  Het object is gemaakt van fused glas in de kleuren zwart wit rood en blauw.  Hoe het gemaakt is heb ik in mijn weblog beschreven: madebymirjam.nl

Object Vaasjes of Waxine-lichtjes van fused glas

2022

Objectjes, wat gebruikt kan worden als Vaas of waxinelichtjes.  Het kan allemaal met deze 2 objectjes, gemaakt van fused glas.. Door er een dun glaasje in te zetten wordt het vanzelf een klein vaasje.  En door er een kaarsje in te zetten een waxine-lichtje.  De hoogte is variabel tot 9cm .  De breedte is ook variabel tot 10  cm.  Hoe het gemaakt is heb ik in mijn website beschreven: madebymirjam.nl ( Blog: Waxinelichtjes van fused glas maken)  Op madebymirjam.nl zijn ook meer foto's te zien.van deze objectjes.  De prijs is voor de 2 objectjes, inclusief verzendkosten. (Of ik kom het langsbrengen....) 

Vaasje, waxinelichtjes of 2 objectjes van glas.

2022

Vaas, waxinelichtjes of objectjes van glas.  Het kan allemaal met deze 2 objectjes, gemaakt van fused glas.. Op 1 bodem is het gelukshormoon Serotonine subtiel verbeeld..  Door er een dun glaasje in te zetten wordt het vanzelf een klein vaasje.  En door er een kaarsje in te zetten een waxine-lichtje.  De hoogte varieert van 8cm tot 12 cm..  De breedte is ook variabel tot 15  cm.  Hoe het gemaakt is heb ik in mijn website beschreven: madebymirjam.nl ( Blog: Waxinelichtjes van fused glas maken)  Op madebymirjam.nl zijn ook meer foto's te zien.van deze objectjes.  De prijs is voor de 2 objectjes. 

Puntvaas Koraalduivel in glas

2022

Puntvaas koraalduivel in glas. Deze koraalduivel/vis is niet giftig,............. Decoratief object. Handgemaakt en gestookt. 

puntvaas Nachtbloem

2022

Puntvaas in glass, uniek en handgestookt. .

Puntvaas Pijlstaart in Glas

2022

Puntvaas  Pijlstaart. Kleurvol object met vele ronde uitsteekstels. Handgemaakt en gestookt in eigen glasoven.

puntvaas van glas in confetti

2022

Punt vaas van glas in confetti kleuren. De rand van de vaas golft en dat is niet goed te zien op de foto.  Mooi, decoratief, handgestookt en handgemaakt.

Schaaltje Nachtschaduw

2022

Schaaltje, in zwart met witte schaduwen, met een decoratieve bolling.Nachtschaduw Handgemaakt en uniek 

Vaas van blank glas

2021

Vaas van blank glas,  Gestookt in eigen glasoven. 

Schaaltje in rose rood van glas

2022

Laag bakje van roze glas.  Op de rand zijn rode abstracte motieven in  gebrand. Handgemaakt en handgestookt.