In een periode dat ik binnen mijn werk veel met het geloof bezig was, heb een serie schalen gemaakt met kruisjes

uit 2012 tot 2018 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Beschermengeltje,Engeltje in blauw

2018

Beschermengeltje, Engeltje, gemaakt van fused glas, ter decoratie in de decembermaand. Er is de mogelijkheid dat ik op de achterzijde iets grafeer, datum, naam, jaartal. 2019.

Kruisje no 5 Blank glas met bloemen

2014

Dit blanke kruisje no 5 met bloemen ingesloten is 14 cm X 8 cm.
Het kruisje is Uniek. er is er maar 1 van. Alles wordt gestookt in de glasoven. Ambachts-werk. Op de achterzijde kan ik het kruisje graveren, met een datum, jaartal, naam, ......laat het me even weten, het is gratis en nauwelijks werk voor mij. Al mijn items worden verpakt in een handgemaakt zakje of doosje. 
Moge dit kruisje U beschermen in 2015............ Op de EXTO-blog ziet U meer kruisjes. Laat me weten of U geïnteresseerd bent in welk nummer kruisje. Ieder kruisje is anders. Er is er geen een hetzelfde. (Dat kan ook niet. Alles wordt gestookt in de glasoven. Ambachts-werk.) De afmetingen variëren tussen de 8 cm en 14 cm.

Kruisjes

2013

Sieraad of wandobject? Het kan beide bij deze kruisjes. Gemaakt van glas in kleuren blauw, wit of zwart.  Afmetingen varieren..........   Ik kan een naam of datum op de achterzijde graferen, als u dat wilt. Ik doe het graag en kost niets extra.  

Kruisjesschaal 1

2012

Mooie opengewerkte schaal met een kruis-voorstelling.

kruisjesschaal2

2012

Dichte schaal van glas met kruismotief, gemaakt door glas-fusing techniek. IN EXPOSITIE

kruisjesschaal 3

2012

Dichte diepe schaal van glas in kruismotief, gemaakt door glas-fusingtechniek.