Gespeeld met glas en aluminiumpoeder: dit gestookt in de oven. Het levert mooie landschapjes en kleine tafereeltjes op.

uit 2012 tot 2016 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

2 Glasschilderijtjes Boszicht

2016

2 Glasschilderijtjes met surrealistisch landschapje.  Mooi in haar eenvoud...... En versterkend in 2-voud.........  Ze zijn staand neer te zetten, maar ook op te hangen. Handgemaakt en uniek.  Inclusief verzendkosten.  

Blauwe statement Glasbroche

2016

Statement blauwe glasbroche. Het is een mooi groot sieraad, met de afmetingen 8 x 4 cm. Glas lijkt fragiel, maar deze broche is van stevig glas en handgestookt. De broche is uniek: er is maar 1 exemplaar. Prijs is inclusief verzendkosten en handgemaakt giftzakje.  

Fleurige glashanger schilderijtje no 5

2016

Fleurig, kleurig en unieke glashanger.  Hanger no 5 Wordt verzorgd met een cadeauzakje, en de prijs is inclusief verzendkosten

Glashanger snoepje in rood wit blauw

2016

Nieuwe glashangers gemaakt.  Fleurig, kleurig en uniek. En een heel nieuwe snoepjes lijn. Elke hanger is anders. deze snoepjeshanger is hanger no 2. Wordt verzorgd met een cadeauzakje, en de prijs is inclusief verzendkosten

Kleurrijke snoepjes witte glashanger

2016

Kleurrijke snoepjes witte glashanger. (no 13) Mooi op wit en gestrooid met kleur. Er zit ook enige diepte in de hanger. Aan de achterzijde kan ik iets kleins graferen, als U dit wenst. Elke hanger is uniek.  Prijs is incl verzendkosten, mooie verpakking en een zilverkleurig spangetje.  

Glasschilderij Blue Wood in Heaven

2015

Mooi glasschilderijdtje met een bosvoorstelling in blauw.  Blue Wood in Heaven gaat schitteren wanneer het licht er doorvalt. Inclusief plexi sokkeltje is ze 21 cm hoog.  Het glasschilderijtje is 20 cm hoog. De diepte van het ( plexi) sokkeltje is 10 cm  

Glasschilderij My Way

2015

Klein glasschilderijtje met een mooie oneindige weg tussen een bomenrij.  Wanneer het licht door de bomenrij en weg schijnt wordt ze nog mooier. Het (plexi) sokkeltje is 13 cm diep.  Op de sokkel is ze 19 cm hoog  

Landschapje Essence

2015

Klein landschapje, een minimalistisch bosje in herfstkleuren, uitgewerkt in een schilderijtje van glas. Het licht schijnt er prachtig doorheen.  inclusief verzendkosten.

Glasbroche blauw mintgroen

2015

Broche van glas in mintgroen en blauwe linten. Glas lijkt dun en kwetsbaar ,maar dit Artista glas is vrij stevig.

Glasbroche Oranje rood

2015

Broche van glas in oranje rood, gezet op koper en messing. Inclusief verzendkosten en mooie cadeau-verpakking.

Vis van glas

2015

Visje van glas , op een sokkeltje van steen, ( gevonden langs ons Noordzee strand)

Glaskraal en zilveren hanger

2013

Eerst heb ik de glaskralen gemaakt; handgemaakt, daarna ontstresst in de oven, waardoor ze harder zijn en tegen een stootje kunnen.. Maar alleen een kraal aan een koord vond ik niet genoeg........ Vervolgens ben ik aan het experimenteren geslagen met zilver buis .......en voila.....deze hanger kan elke mooie kraal dragen, omdat ze te openen is. Nu is elke mooie kraal draagbaar op een exclusieve manier.  Zie mijn links op Etsy, voor andere glaskralen en hangers.

Hanger van gefused glas

2013

Ik heb een heel serie glashangertjes gemaakt van fused glas. Geen een hanger is hetzelfde. Elke hanger is uniek. Deze is in wit, geel, oranje en n vleugje groen.  Ik bied de mogelijkheid om op de achterzijde een datum  of initialen te graveren, waardoor de hanger een zeer persoonlijk cadeau wordt om te geven. ( de prijs is inclusief graveren en verzending) Zie verder mijn links voor de andere websites, waar nog meer glashangertjes te zien zijn.

Hart van Glas ornament, Twee hartjes....samen een verbintenis

2013

Hartjes van glas........ ornament in blauw. Twee hartjes......samen 1 verbintenis! De twee hartjes hangen aan een satijnen lint.......ongeveeer 95 cm hoog.  

Purple Sun schaal

2013

Paarse zon schaal.   Gewicht: 765 gram   Inclusief verzendkosten, of kom de schaal ophalen in atelier.  

Visje Kleurrijke Glashanger

2013

Kleurrijke glashanger.met de mogelijkheid om op de achterzijde initialen te laten graveren. Ik maak het glas zelf in eigen glasoven, middels de glasfusing- techniek. Het oog van het hangertje is metaal ( geen zilver) Ze lijkt net een klein visje.   De hanger is 5 cm lang Gewicht  10 gram De hanger is verpakt in een handgemaakt cadeau-giftzakje of box. Het is mogelijk dat ik initialen graveer op de achterzijde van de het glashangertje, of een datum.(wanneer er plaats is)   Laat me weten of u dit wenst............... De prijs is incl. verzendkosten. Voor meer glas : http://mirjamvdhoorn.exto.nl En soms schrijf ik iets op de EXTO-Weblog over het maakproces. 

landschapje (1)

2012

Surrealistisch landschapje, uitgevoerd in glas. Doordat er met aluminumpoeder is gewerkt ontstaat er enigszins diepte in het landschapje. De standaard is een leisteentje. Maar ik doe er ook een ophang-systeempje bij.

landschapje (2)

2012

Landschapje van glas, waarbij gebruik gemaakt is van verschillende fritsels, aluminiumpoeder etc. De sculptuur is geplaatst op een leisteentje. Ik doe er ook een ophang-systeempje bij.

landschapje (3)

2012

Surrealistisch landschapje, uitgevoerd in glas. Er is met fritsels, verschillende ingesloten materialen, zoals goudpoeder gewerkt.  Door de aluminiumpoeder ontstaat enigszins de diepte. Het tafereeltje staat op een marmeren sokkel. Maar ik doe er ook een ophang-systeempje bij. Inclusief verzendkosten.

sculptuur Vis in glas

2012

Mooie glas sculpturen op een ijzeren standaard met een marmer sokkeltje. Het zouden zo maar  2 visjes kunnen zijn............ Ik bied ze nu per 2 stuks aan, maar kan natuurlijk ook per stuk.