Gespeeld met glas en aluminiumpoeder: dit gestookt in de oven. Het levert mooie landschapjes en kleine tafereeltjes op.

uit 2013 tot 2021 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

2 Glasschilderijtjes Boszicht

2020

2 Glasschilderijtjes met surrealistisch landschapje.  Mooi in haar eenvoud...... En versterkend in 2-voud.........  Ze zijn staand neer te zetten, maar ook op te hangen. Handgemaakt en uniek.  Inclusief verzendkosten.  

Birdies Tiffany

2020

Vogeltje, gemaakt van glas, in de Tiffany techniek.  Zie verder mijn links en blog, voor overig werk.......   

Glasblad op zilver

2020

Glasblad op zilver Mooi stukje glas in blauw geel, gezet in een zilver blad, gemaakt van 925 sterling zilver..  Een prachtig statement van een sieraad....niet te groot en niet te klein.... Gewicht: 11 gram breedte van het blad; 5,5 cm Lengte van het blad: 5 cm Ik doe er een mooi zilverkleurig collier bij.  De prijs is inclusief de verzendkosten .....kijk ook eens bij mijn links en in mijn exto-blog voor verdere ideeen......  

Glas op zilver feest hanger

2020

Glas op zilver feest hanger Mooi statement hanger van zilver met gefused glas in mooie feestkleurtjes Het sieraad wordt verpakt in een mooi handgemaakt sieradenzakje of boxje. Mooi om te krijgen en om te geven. 
De prijs is inclusief verzendkosten. Gewicht 17 gram
De hanger is 4 x 9 cm Kijk ook eens bij mijn links en EXTO-blog

Glasschilderij Blue Wood in Heaven

2020

Mooi glasschilderijdtje met een bosvoorstelling in blauw.  Blue Wood in Heaven gaat schitteren wanneer het licht er doorvalt. Inclusief plexi sokkeltje is ze 21 cm hoog.  Het glasschilderijtje is 20 cm hoog. De diepte van het ( plexi) sokkeltje is 10 cm    

Glasschilderij My Way

2020

Klein glasschilderijtje met een mooie oneindige weg tussen een bomenrij.  Wanneer het licht door de bomenrij en weg schijnt wordt ze nog mooier. Het (plexi) sokkeltje is 13 cm diep.  Op de sokkel is ze 19 cm hoog  

Landschapje Essence

2020

Klein landschapje, een minimalistisch bosje in herfstkleuren, uitgewerkt in een schilderijtje van glas. Het licht schijnt er prachtig doorheen.  inclusief verzendkosten.

Robijn Glas en zilver hanger

2020

Een klein robijntje met blauw en rood Glas op een zilveren hanger. Het mooie robijntje zit in een mooi zetkastje. Het glas is gevat in zilveren pins. Mooi statement hanger van zilver met gefused glas in mooie blauw rode kleurtjes Het sieraad wordt verpakt in een mooi handgemaakt sieradenzakje of boxje. Mooi om te krijgen en om te geven. 
De prijs is inclusief verzendkosten. Gewicht 17 gram
De hanger is 4 x 8,5 cm ( met hangverbinding erbij 9,5 cm lang)  Kijk ook eens bij mijn links en EXTO-blog

Glas kunst hanger

2019

Origineel Glas kunst hanger in blauw grijs, Fused glas ketting, Glas-juweel handgemaakt, Groot statement collier Design glas fusing sieraad collier.  Handgemaakt Glasfusing sieraad, Nederlands sieraad. 
Op verzoek gepersonaliseerd met een naam of een datum. ( ingegrafeerd of ingebrand)  Design statement Glashanger van  gefused glas met een zilverkleurig collier. Ik maak het glas zelf in eigen glasoven, middels de glasfusing- techniek.
Het oog van het hangertje is metaal ( geen zilver) De hanger is groot 12 cm breed en 5 cm hoog
De collier valt mooi en is 45 / 46 cm
Gewicht  58 gram. De glashanger is verpakt in een handgemaakt cadeau-giftzakje of doosje.
 

Groen Stengel Schaaltje

2019

Groen stengel schaaltje glas ring juwelenschaaltje sieraden schaaltje-kaarsenstandaard snackschaaltje gefused glas met een gouden randje Ik heb deze schaaltjes ontworpen en gemaakt van fused glas, in eigen atelier in Leiden. Handgemaakt, dus niet perfect.
De lagen glas worden gesmolten in mijn glasoven op een temperatuur van ongeveer 800 graden gedurende 18 uur. Bij de 2e stook vorm ik de glazen plaat om in een vorm. Deze schaaltjes zijn perfect op uw nachtkastje voor oorbellen, ringen, kettingen en losse spulletjes.
Maar dit kleine schaaltje kan ook worden gebruikt voor thee licht kaarsen, snacks of snoepjes.   Uw schaaltje meet ongeveer 13 X 13 cm.  
Gewicht 162 gram. 
Het komt zorgvuldig verpakt in papier en noppenfolie om ervoor te zorgen dat het veilig aankomt.
Het past nog net door de brievenbus, daardoor is, ondanks het gewicht, de prijs nog laag. 
 

glascollier in blauw wit geel

2018

Glascollier met in de hanger blauw wit en een beetje geel. Mooi om te krijgen en te geven.  Ik doe er een mooi collier bij, zodat de hanger mooi om de hals valt.  Gewicht 16 gram hoogte van de hanger 3 cm breedte van de hanger 8 cm Het sieraad wordt verpakt in een handgemaakt cadeauzakje.  En de prijs is inclusief verzendkosten. .....kijk ook eens op de exto-blog en mijn links voor ideeen.....

glassieraad in blauw geel

2018

Glassieraad in blauw en geel.  Een statement glas sieraad dat mooi om de hals valt. Ik lever er een  gratis collier  bij.  Hoogte van de hanger; 4 cm Breedte van de hanger 10 cm gewicht 29 gram Het sieraad wordt zorgvuldig verzonden in een handgemaakt cadeauzakje. Zo is het leuk om te krijgen en te geven.  De prijs is inclusief verzendkosten. .....voor de ideeen, kijk ook eens op mijn links en mijn exto-blog........   

glassieraad in blauw geel wit

2018

Glassieraad in blauw geel en wit.  Een mooi expressief sieraad, wat mooi om de hals valt met het fijne collier wat ik er bij lever.  Het wordt verpakt in een handgemaakt sieradenzakje, zodat het leuk is om te krijgen en te geven.  Gewicht 24 gram Breedte 10 cm Hoogte 4 cm .....kijk ook eens voor ideeen bij mijn links en exto-blog.... De prijs is inclusief verzendkosten

glassieraad in wit

2018

Een mooi glassieraad in wit , groot van formaat, maar een mooie eye-catcher om de hals. Een sieraad om de show mee te stelen. Ze valt ook nog eens fijn om de hals.....in het colliertje wat ik er gratis bij doe. gewicht 33 gram breedte 12 cm hoogte 3,5 cm De prijs is inclusief verzendkosten.  Ik verpak alles in een mooi handgemaakt zakje, zodat het leuk is om te krijgen en te geven. -----Kijk ook eens in mijn links en Exto-blog voor andere ideeen..........      

landschapje (3)

2021

Surrealistisch landschapje, uitgevoerd in glas. Er is met fritsels, verschillende ingesloten materialen, zoals goudpoeder gewerkt.  Door de aluminiumpoeder ontstaat enigszins de diepte. Het tafereeltje staat op een marmeren sokkel. Op verzoek doe ik er ook een ophang-systeempje bij. Inclusief verzendkosten.  

Vis van glas

2019

Visje van glas , op een sokkeltje van steen, ( gevonden langs ons Noordzee strand)

Purple Sun schaal

2018

Paarse zon schaal. IN EXPOSITIE   Gewicht: 765 gram   Inclusief verzendkosten, of kom de schaal ophalen in atelier.  

sculptuur Vis in glas

2018

Mooie glas sculpturen op een ijzeren standaard met een marmer sokkeltje. Het zouden zo maar  2 visjes kunnen zijn............ Ik bied ze nu per 2 stuks aan, maar kan natuurlijk ook per stuk.

Hart van Glas ornament, Twee hartjes....samen een verbintenis

2013

Hartjes van glas........ ornament in blauw. Twee hartjes......samen 1 verbintenis! De twee hartjes hangen aan een satijnen lint.......ongeveeer 95 cm hoog.