Molecules is een dankbaar onderwerp om uit te werken in zilver. Ik vind het altijd een feest om te maken en een feest om te geven. Serotonine, Dopamine, Witte- en rode wijn molecuul, Chocolade....... ( prijzen zijn inclusief verzendkosten; ik verstuur dan niet aangetekend.....eigenlijk gaat dat altijd goed.) In handgemaakt cadeauzakje verstuurd.

uit 2018 tot 2020 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Serotonine kort collier

2020

Dit DNA sieraad, Serotonine is een modern symbool van geluk.
Serotonine molecules hebben interacties met receptoren in ons brein voor gevoelens van geluk en blijheid..Het molecuul heeft ook een elegante vorm. Serotonine is een heel belangrijk stofje in onze hersenen. Het is een neurotransmitter. Deze heeft grote invloed op onze stemmingen, seksueel gedrag, pijntransmissie, slaapgedrag en ons eetgedrag. Serotonine wordt gemaakt uit eiwitten, die in onze voeding voorkomt en worden dan afgebroken tot aminozuren. Een belangrijk aminozuur is tryptofaan. Hieruit wordt 5 http gemaakt en dat wordt in de lever en hersenen omgezet tot serotonine. Ik ga het niet ingewikkelder maken, maar ik weet wel hoeveel ellende het teweegbrengt wanneer je een tekort aan serotonine hebt.
Depressie, somberheid, zijn geen fijne zaken. Dit Serotonine collier is handgemaakt door mij middels het 3D proces met biologisch afbreekbaar filament. ( een soort hergebruikt product)  
De voorkant is zilvergrijs ietwat glimmend, de achterkant is mat 
Handgemaakt, dus niet perfect. 
Het collier is 49 cm lang. Ik wens je alle geluk met deze serotonine ketting Het sieraad wordt verpakt in een handgemaakt zakje en doosje, zodat het een echt cadeau is om uit te pakken..
 

Serotonine oorbellen zwart

2020

Serotonine oorbellen in zwart uit de molecule-lijn. Dit Nederlands DNA sieraad is een modern symbool van geluk. Serotonine is een modern symbool van geluk.
Serotonine molecules hebben interacties met receptoren in ons brein voor gevoelens van geluk en blijheid..
Het molecuul heeft ook een elegante vorm. Serotonine is een heel belangrijk stofje in onze hersenen. Het is een neurotransmitter. Deze heeft grote invloed op onze stemmingen, seksueel gedrag, pijntransmissie, slaapgedrag en ons eetgedrag. Serotonine wordt gemaakt uit eiwitten, die in onze voeding voorkomt en worden dan afgebroken tot aminozuren. Een belangrijk aminozuur is tryptofaan. Hieruit wordt 5 http gemaakt en dat wordt in de lever en hersenen omgezet tot serotonine. Ik ga het niet ingewikkelder maken, maar ik weet wel hoeveel ellende het teweegbrengt wanneer je een tekort aan serotonine hebt.
Depressie, somberheid, zijn geen fijne zaken. De Serotonine oorbellen zijn handgemaakt door mij middels het 3D proces met biologisch afbreekbaar filament. ( een soort hergebruikt product)  
De voorkant is zwart ietwat glimmend, de achterkant is mat 
Handgemaakt, dus niet perfect. 
De oorhaakjes zijn zwart grijs staal en nikkelvrij Ik wens je alle geluk met deze serotonine oorbellen Het sieraad wordt verpakt in een handgemaakt zakje. Lengte van het serotonine molecule oorbel is 4 cm. Breedte 2 cm . 
Het gewicht is  minder dan 1 gram voor 2 oorbellen, superlicht dus absoluut geen oorstress.

GABA molecule collier pareltjes

2020

Gaba molecules relaxen. Zilveren collier met witte pareltjes.
Gamma-aminoboterzuur (meestal afgekort tot GABA) is een γ-aminozuur dat in het menselijk lichaam fungeert als neurotransmitter.
In zuivere toestand is het een wit kristallijn poeder, dat goed oplosbaar is in water. 
GABA heeft een belangrijke functie in de hersenen en relaxt. Zilveren molecule hangertje (925) met witte pareltjes.
Het draad-collier heeft pareltjes en een zilver sluitinkje.
Het heeft n lengte van 49 cm. Ik wens je alle goeds met deze GABA voor 2020 Prijs is incl. verzendkosten en originele verpakking.  

Nicotine Molecule ketting, zilver

2019

  Stop met roken met dit Nicotine molecule kettinkje, zilver en oude,lichtgroene, jadekleurige glaskralen.   Voor een goede vriendin heb ik laatst een Nicotine molecule gemaakt. Dit was zo' n succes, dat ik er gelijk meer heb gemaakt.(3, elke is anders en uniek) Dit mooie kettinkje zal vast een steun zijn , voor hen die in hert nieuwe jaar weer proberen te stoppen met roken, of voor hen die juist succesvol gestopt zijn of misschien een cadeau voor jezelf?. De sluiting is aan de voorzijde in het nicotine molecuul verwerkt. In de ketting heb ik met oude licht groene glaskralen gewerkt..  Lengte 48 cm Gewicht  51 gram   Een verfrissend molecule voor goede voornemens voor 2020. ( de prijs is incl. verzendkosten)    

benzo molecule pinbroche

2018

Dit molecule is een benzodiazipine.
rustig......relax.
Wees gelukkig.......
Heb geen stress.........
En dan heb je een hoop lol zonder pilletje met dit molecuul.
........plezier zonder een echte tranquilizer....... met granaatjes in de zetkastjes....zilver 925

Ik wens je alle goeds met dit molecuul.  De prijs is incl. verzendkosten en originele verpakking.