Molecules is een dankbaar onderwerp om uit te werken in zilver. Ik vind het altijd een feest om te maken en een feest om te geven. Serotonine, Dopamine, Witte- en rode wijn molecuul, Chocolade....... ( prijzen zijn inclusief verzendkosten; ik verstuur dan niet aangetekend.....eigenlijk gaat dat altijd goed.) In handgemaakt cadeauzakje verstuurd.

uit 2018 tot 2021 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Rum molecule oorbellen

2021

Hou je ook zo van Bacardi-cola? De Rum molecule oorbellen  zijn 5 cm lang. 
En zijn superlicht in gewicht, Geen oor-stress bij 1 gram of minder.
De Molecules zijn handgemaakt en ontworpen door mij middels het 3D proces. 
Handgemaakt, dus niet perfect.  Ik wens je alle goeds met deze Rum molecule oorbellen voor 2021 en de rest van je leven.
....en nog veel cocktails...... De oorbellen wordt verpakt in een mooi handgemaakt zakje. 

Adrenaline Molecule oorbellen

2021

Adrenaline molecule oorbellen, Epinephrine chemisch sieraad, hormoon en neurotransmitter, zwart Nerdy gift voor hem en haar, wetenschap, biologie Adrenaline is een hormoon en neurotransmitter. 
Adrenaline kan in grote hoeveelheden door het lichaam zwieren, wanneer we stress ervaren.
Ook bij kou, hitte, honger, dorst, en pijn, bij fysieke inspanning, kan de Adrenaline-productie verhoogd zijn.
Adrenaline is schadelijk als het in grote hoeveelheden langdurig door het lichaam raast.  De Adrenaline molecule oorbellen  zijn 5 cm lang. 
En zijn superlicht in gewicht, Geen oor-stress bij 1 gram of minder.
De Molecules zijn handgemaakt en ontworpen door mij middels het 3D proces. 
Handgemaakt, dus niet perfect.  Ik wens je alle goeds met deze veilige stoot adrenaline en deze molecule oorbellen voor 2021 en de rest van je leven. De oorbellen wordt verpakt in een mooi handgemaakt zakje.  En de prijs is inclusief de verzendkosten. 

Endorfine molecule collier, het pain killer hormone sieraad

2021

Endorfine molecule ketting, neurotransmitter sieraad met pijnstiller killer hanger, opiaten, psychologie, micro-biologie liefde orgasme, opwinding, pijn.
Endorfine is een neurotransmitter met pijnstillende eigenschappen.
Endorfines worden geproduceerd door de hypofyse (hypothalamus bij gewervelden) tijdens lichamelijke inspanning, opwinding, pijn, pittig eten, liefde en een orgasme. 
Ze lijken op opiaten in hun vermogen om pijnstilling te veroorzaken evenals een gevoel van welbevinden en geluk. Het Endorfine molecule is groot en ik vond hem het mooist in een V-vorm.
Endorfine molecule is 3 inch breed of 8 cm. 
Hoogte van het molecule is 6.2 inch of 16 cm. 
Het collier valt mooi asymmetrisch in V-vorm om de hals met 45 cm of 18 inch. Hoe ik de molecules maak? Ik heb er een blogpost over geschreven in Corona-tijd op Wordpress: Ook vertel ik er over in de blog op Exto. 
https://wordpress.com/post/madebymirjamblog.wordpress.com/8640
Oxytocin is een groot molecule, dus veel uitzoekwerk en aangevuld naar eigen artistiek inzicht. 
De Molecules zijn handgemaakt door mij middels het 3D proces van bio-afbreekbaar filament. 
Het is een eigen ontwerp.  Het sieraad komt naar je toe in een handgemaakte verpakking.... Gewoon omdat hergebruik/milieu hoog in mijn vaandel staat, voor zover het mogelijk is.  

Koffie Molecule oorbellen

2021

Koffie molecule oorbellen, Caffeine Molecule sieraad, cappuccino, coffee cafe verslaafd, molecular juweeltje in zwart en goud bruine oorbel. Hou je van de geur van koffie?
Hou je van koffie, cappuccino, coffee? Lengte van de oorbellen; 5 cm
Gewicht van de oorbel is minder dan 1 gram, dus geen oor-stress. De Molecules zijn handgemaakt door mij middels het 3D proces van bio-afbreekbaar filament. Het is een eigen ontwerp.
Een mooie symbolische gift. Op verzoek is het molecule meermalen uit te voeren.

Oxytocin Molecule collier, knuffelhormoon liefdes sieraad

2021

Oxytocine molecule ketting, knuffelhormoon sieraad, hormoon en neurotransmitter collier, psychologie, micro-biologie borstvoeding, baby, plezier, liefde.
Het Oxytocine hormoon is een neurotransmitter en heeft een belangrijke rol bij het verbinden van sociale contacten met gevoelens van plezier. Het speelt een centrale rol bij moederbinding, vriendschappen en romantische interacties, evenals bij seksualiteit. Ook bij het verrichten van zorgtaken wordt er meer oxytocine aangemaakt. Omdat oxytocine ook een belangrijke rol speelt bij de hechting van opvoeder en kind, wordt het ook wel het knuffelhormoon genoemd. 
Waar oxytocine binnen de eigen groep de binding versterkt, kan het richting andere groepen agressief gedrag in de hand werken, vooral als deze groepen als bedreigend worden ervaren. Oxytocine wordt geproduceerd in de hypothalamus. Het wordt vervolgens getransporteerd naar en opgeslagen in Herringlichaampjes bij axon-uiteinden in de neurohypofyse en kan hier worden afgegeven. Oxytocine heeft een aantal functies, waaronder contractie van glad spierweefsel (bijvoorbeeld de baarmoeder), en het regelen van de toeschietreflex bij borstvoeding.  Oxytocin molecule is 5.5 inch breed of 14 cm. 
Hoogte van het molecule is 2.8 inch of 8 cm. 
Het collier valt mooi om de hals met 51 cm of 20 inch. Hoe ik de molecules maak? Ik heb er een blog over geschreven op EXtTO. Oxytocin is een groot molecule, dus veel uitzoekwerk en aangevuld naar eigen artistiek inzicht. De Molecules zijn handgemaakt door mij middels het 3D proces van bio-afbreekbaar filament. Het is een eigen ontwerp. Nu heb ik ook een stof-patroon van dit molecule ontworpen, je kunt ze vinden en bestellen op https://www.motiflow.com/ .....en zoek bij ontwerpers naar madebymirjam, en je vindt al mijn molecule-ontwerpen.  Het sieraad komt naar je toe in een handgemaakte verpakking.  

Rode wijn molecule oorbellen

2021

Rode wijn molecule oorbellen, laten we proosten op 2021, molecule sieraad in zwart en rood, psychologie, biologie, vriendschap wetenschap DNA Het rode wijn molecule heeft n mooie vorm, wat zeker naar meer smaakt.
De lengte van deze oorbellen is 5 cm. De Molecules zijn handgemaakt door mij middels het 3D proces van bio-afbreekbaar filament. Het is een eigen ontwerp.
En proost....
Hello 2021....2022.....Laten we toasten! Een mooie symbolische gift. Naar U gestuurd in een handgemaakte, kunstzinnige verpakking.  Op verzoek is het molecule meermalen uit te voeren.. Nu heb ik ook een stof-patroon van dit molecule ontworpen, je kunt ze vinden en bestellen op https://www.motiflow.com/ .....en zoek bij ontwerpers naar madebymirjam, en je vindt al mijn molecule-ontwerpen.  ..

Serotonine kort collier

2021

Dit DNA sieraad, Serotonine is een modern symbool van geluk.
Serotonine molecules hebben interacties met receptoren in ons brein voor gevoelens van geluk en blijheid..Het molecuul heeft ook een elegante vorm. Serotonine is een heel belangrijk stofje in onze hersenen. Het is een neurotransmitter. Deze heeft grote invloed op onze stemmingen, seksueel gedrag, pijntransmissie, slaapgedrag en ons eetgedrag. Serotonine wordt gemaakt uit eiwitten, die in onze voeding voorkomt en worden dan afgebroken tot aminozuren. Een belangrijk aminozuur is tryptofaan. Hieruit wordt 5 http gemaakt en dat wordt in de lever en hersenen omgezet tot serotonine. Ik ga het niet ingewikkelder maken, maar ik weet wel hoeveel ellende het teweegbrengt wanneer je een tekort aan serotonine hebt.
Depressie, somberheid, zijn geen fijne zaken. Dit Serotonine collier is handgemaakt door mij middels het 3D proces met biologisch afbreekbaar filament. ( een soort hergebruikt product)  
De voorkant is zilvergrijs ietwat glimmend, de achterkant is mat 
Handgemaakt, dus niet perfect. 
Het collier is 49 cm lang. Ik wens je alle geluk met deze serotonine ketting Het sieraad wordt verpakt in een handgemaakt zakje en doosje, zodat het een echt cadeau is om uit te pakken.. Nu heb ik ook een stof-patroon van dit molecule ontworpen, je kunt ze vinden en bestellen op https://www.motiflow.com/ .....en zoek bij ontwerpers naar madebymirjam, en je vindt al mijn molecule-ontwerpen. 

Whiskey molecule oorbellen

2021

Whisky molecule oorbellen, de smaak van Whisky, amphipathic molecules met aroma van guaiacol, gestookt op eiken, biology, drank, alcohol, barkeepers gift of voor een Scotch Whiskey liefhebber of een cocktailmaker.  Whisky is gedistilleerd uit 70% alcohol uit de basis van 3 ingredienten: graan gist en water. 
De smaak van Whisky komt hoofdzakelijk door de Amphipatic molecules, zoals het aroma van Quaiacol. Verder is van belang hoe het graan gedroogd is, of het op eiken vaten is gestookt. De lengte van de Whiskey oorbellen is 5 cm. 
Ze zijn erg licht om te dragen, nauwelijks 1 gram, dus geen oorstress.  De Whiskey Molecules zijn handgemaakt door mij middels het 3D proces van bio-afbreekbaar filament. Het is een eigen ontwerp.
En proost....Hello 2021....2022.....Laten we toasten! Een mooie symbolische gift voor een Whiskey liefhebber of een cocktailmaker of een Scotch Whiskey liefhebber.
Al mijn juweeltjes worden verpakt in een handgemaakt zakje of doosje. Op verzoek is de Whiskey molecule meermalen uit te voeren.  

Serotonine molecule oorbellen zwart

2021

Serotonine oorbellen in zwart uit de molecule-lijn. Dit Nederlands DNA sieraad is een modern symbool van geluk.. Serotonine molecules hebben interacties met receptoren in ons brein voor gevoelens van geluk en blijheid..
Het molecuul heeft ook een elegante vorm. Serotonine is een heel belangrijk stofje in onze hersenen. Het is een neurotransmitter. Deze heeft grote invloed op onze stemmingen, seksueel gedrag, pijntransmissie, slaapgedrag en ons eetgedrag. Serotonine wordt gemaakt uit eiwitten, die in onze voeding voorkomt en worden dan afgebroken tot aminozuren. Een belangrijk aminozuur is tryptofaan. Hieruit wordt 5 http gemaakt en dat wordt in de lever en hersenen omgezet tot serotonine. Ik ga het niet ingewikkelder maken, maar ik weet wel hoeveel ellende het teweegbrengt wanneer je een tekort aan serotonine hebt.
Depressie, somberheid, zijn geen fijne zaken. De Serotonine oorbellen zijn handgemaakt door mij middels het 3D proces met biologisch afbreekbaar filament. ( een soort hergebruikt product)  
De voorkant is zwart ietwat glimmend, de achterkant is mat 
Handgemaakt, dus niet perfect. 
De oorhaakjes zijn zwart grijs staal en nikkelvrij Ik wens je alle geluk met deze serotonine oorbellen Het sieraad wordt verpakt in een handgemaakt zakje. Lengte van het serotonine molecule oorbel is 4 cm. Breedte 2 cm . 
Het gewicht is  minder dan 1 gram voor 2 oorbellen, superlicht dus absoluut geen oorstress. Nu heb ik ook een stof-patroon van dit molecule ontworpen, je kunt ze vinden en bestellen op https://www.motiflow.com/ .....en zoek bij ontwerpers naar madebymirjam, en je vindt al mijn molecule-ontwerpen. 

Witte Wijn molecule oorbellen

2021

Witte wijn molecule oorbellen, laten we toasten op 2021, vriendschaps-sieraad, zwart-witte oorbellen Gothic, biologie, psychologie, wetenschap.  Het witte wijn molecule heeft n mooie vorm, wat zeker naar meer smaakt.
Laten we toasten op 2021..... Lengte van de oorbellen is ongeveer 5 cm.
Ze geven geen oor-stress, want ze wegen minder dan 1 gram.
De Molecules zijn handgemaakt door mij middels het 3D proces van bio-afbreekbaar filament. 
Ook witte wijn in zwarte oorbellen voor de Gothic. ( was vroeger hippie, snap t helemaal)   Het sieraad wordt verpakt in een handgemaakt zakje.
Een Mooi cadeau voor een speciale vriendschap. Op verzoek is het molecule meermalen uit te voeren....
 

Wodka Molecule oorbellen

2021

Wodka Molecule oorbellen, Moleculair Alcohol Chemie wetenschap sieraad, Biologie, Psychologie, Russisch recept, Barkeepers gift. 
"When life gives you lemons, add Vodka".  Moscow Mule recept
- 45 ml Wodka
- 120 ml Gemberbier
- 1/2 theelepel Angostura bitter, maar kan je ook weg laten.
- 1/2 Limoen
- ijs
De Gemberbier, Wodka limoen en ijs maken het zo lekker........  Ik maakte de moleculen op de 3D printer, het is een eigen ontwerp.
De oorbellen zijn rond de 5 cm lang. 
En ze wegen fijn licht, dus geen oor-stress. Ik maak er altijd een handgemaakt zakje bij. 
En dit recept zet ik ook op een handmade kaartje er bij. 
 

GABA molecule collier pareltjes

2020

Gaba molecules relaxen. Zilveren collier met witte pareltjes.
Gamma-aminoboterzuur (meestal afgekort tot GABA) is een γ-aminozuur dat in het menselijk lichaam fungeert als neurotransmitter.
In zuivere toestand is het een wit kristallijn poeder, dat goed oplosbaar is in water. 
GABA heeft een belangrijke functie in de hersenen en relaxt. Zilveren molecule hangertje (925) met witte pareltjes.
Het draad-collier heeft pareltjes en een zilver sluitinkje.
Het heeft n lengte van 49 cm. Ik wens je alle goeds met deze GABA voor 2020 Prijs is incl. verzendkosten en originele verpakking.  

Nicotine Molecule ketting, zilver

2019

  Stop met roken met dit Nicotine molecule kettinkje, zilver en oude,lichtgroene, jadekleurige glaskralen.   Voor een goede vriendin heb ik laatst een Nicotine molecule gemaakt. Dit was zo' n succes, dat ik er gelijk meer heb gemaakt.(3, elke is anders en uniek) Dit mooie kettinkje zal vast een steun zijn , voor hen die in hert nieuwe jaar weer proberen te stoppen met roken, of voor hen die juist succesvol gestopt zijn of misschien een cadeau voor jezelf?. De sluiting is aan de voorzijde in het nicotine molecuul verwerkt. In de ketting heb ik met oude licht groene glaskralen gewerkt..  Lengte 48 cm Gewicht  51 gram   Een verfrissend molecule voor goede voornemens voor 2020. ( de prijs is incl. verzendkosten)    

benzo molecule pinbroche

2018

Dit molecule is een benzodiazipine.
rustig......relax.
Wees gelukkig.......
Heb geen stress.........
En dan heb je een hoop lol zonder pilletje met dit molecuul.
........plezier zonder een echte tranquilizer....... met granaatjes in de zetkastjes....zilver 925

Ik wens je alle goeds met dit molecuul.  De prijs is incl. verzendkosten en originele verpakking.