Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

vierkant schaaltje in rood en oranje

Vierkant schaaltje in rood en oranje. Op verzoek kan ik in het glas een naam, initialen ed graveren

€60,00

Beschermengeltje,Engeltje in blauw

Beschermengeltje, Engeltje, gemaakt van fused glas, ter decoratie in de decembermaand. Er is de mogelijkheid dat ik op de achterzijde iets grafeer, datum, naam, jaartal. 2019.

€15,00

Hollands wiegje van glas lange ketting

Dit collier is gemaakt van gefused glas in de vorm van een wiegje.
In het glas zie je een hollandse landschapvoorstelling.
In de ketting heb ik met oud-hollandse kralen gewerkt
In de hanger zit ook de sluiting.
Het maakproces was een groot experiment. Hou ik van.... Lengte van de ketting: 72 cm het is een lange ketting. Het wiegje is 8 x 6 cm.
Gewicht 83 gram

€40,00

Eyes in Black schaal

De een noemt het eicelletjes of kikkerdrilletjes. De ander noemt het oogjes.... Feit is, dat het een mooi diep zwart schaaltje is.......wat erg tot de verbeelding spreekt..

€55,00

GABA molecule collier pareltjes

Gaba molecules relaxen. Zilveren collier met witte pareltjes.
Gamma-aminoboterzuur (meestal afgekort tot GABA) is een γ-aminozuur dat in het menselijk lichaam fungeert als neurotransmitter.
In zuivere toestand is het een wit kristallijn poeder, dat goed oplosbaar is in water. 
GABA heeft een belangrijke functie in de hersenen en relaxt. Zilveren molecule hangertje (925) met witte pareltjes.
Het draad-collier heeft pareltjes en een zilver sluitinkje.
Het heeft n lengte van 49 cm. Ik wens je alle goeds met deze GABA voor 2018. Prijs is incl. verzendkosten.  

€28,00

groene kroos water schaaltje

Groen schaaltje; de basisondergrond is geel, blauw en groen glas, uitgevoerd in glasfusing. De groene rand is met de pate de verre techniek gedaan. Het lijkt net groene kroos. Zo mooi!

€55,00

Hersenspinsels in glas (2)

  Mooie schaal met hersenstructuren erin verwerkt. Aan de rand zijn onleesbare hieroglyfen te zien.   Gefused en gebrandschilderd glas.   De schaal komt niet tot zijn recht op 1 foto.  Op aanvraag zijn er meer foto,s op te vragen of een atelierafspraak.    

€125,00

Hersenspinsels in glas (1)

2 mooie schaaltjes met hersenstructuren erin verwerkt. Aan de rand zijn onleesbare hieroglyfen. Ook heb ik nog een grote schaal in dezelfde opzet gemaakt. De prijs is voor beide schaaltjes. En inclusief verzendkosten.  

€85,00

Kruisjes

Sieraad of wandobject? Het kan beide bij deze kruisjes. Gemaakt van glas in kleuren blauw, wit of zwart.  Afmetingen varieren..........   Ik kan een naam of datum op de achterzijde graferen, als u dat wilt. Ik doe het graag en kost niets extra.  

€15,00

Memmerietjes 2

Gedenkobject Memmerietjes 2 Bij alle Memmerietjes heb ik Mechelse Leisteen gebruikt. De glazen reageerbuisjes heb ik op n bepaalde manier verhit en bewerkt zodat de mondjes open blijven staan. Op die manier kunnen kleine gedenkobjectjes, zoals fotootjes of n plukje haar, in de buisjes gedaan worden. Desgewenst heb ik hiervoor sluitende dopjes. Hier heb ik gewerkt met de plattegrond van Leiden, maar er is meer mogelijk. Elk object is uniek, gesigneerd en genummerd. Er is ruimte voor tekst op voor- en achterzxijde, Op http://madebymirjam.punt.nl is meer te lezen over dit project. Ook staat er iets op mijn EXTO-blog.      

€50,00

Memmerietjes 3

Gedenkobject Memmerietjes. Bij alle memmerietjes heb ik grijze Mechelse leisteen gebruikt en glazen reageerbuisjes. Deze heb ik op een bepaalde manier verhit en bewerkt dat de mondjes openblijven en er een persoonlijk aandenken in kan  Ik heb nu verschillende tegeltjes gemaakt. Bij dit memory-object no 3 heb ik ook nog met landschapstafereeltjes gewerkt. Dit is subtiel van dichtbij goed te zien. In de buisjes kan n klein footoootje, plukje haar, Desgewenst heb ik er passende dopjes bij.       Elk objectje is uniek, gesigneerd en genummerd. ( mail voor andere foto"s) Er is ruimte voor tekst op de achter- en voorzijde. Op http://madebymirjam.punt.nl is meer te lezen over dit project en ook op mijn Exto-blog.

€45,00

Nicotine Molecule ketting, zilver

  Stop met roken met dit Nicotine molecule kettinkje, zilver en oude,lichtgroene, jadekleurige glaskralen.   Voor een goede vriendin heb ik laatst een Nicotine molecule gemaakt. Dit was zo' n succes, dat ik er gelijk meer heb gemaakt.(3, elke is anders en uniek) Dit mooie kettinkje zal vast een steun zijn , voor hen die in hert nieuwe jaar weer proberen te stoppen met roken, of voor hen die juist succesvol gestopt zijn of misschien een cadeau voor jezelf?. De sluiting is aan de voorzijde in het nicotine molecuul verwerkt. In de ketting heb ik met oude licht groene glaskralen gewerkt..  Lengte 48 cm Gewicht  51 gram   Een verfrissend molecule voor goede voornemens voor 2015. ( de prijs is incl. verzendkosten)    

€40,00

Pate de Verre Glas schaal Blue White

Glastechniek Pate de Verre. Klein schaaltje in wit en blauw 

€41,00

Pâte de Verre schaal 3 goud randje

Schaaltje van wit glas, gemaakt in de Pâte de Verre techniek met een goud randje

€29,00

Pâte de Verre vogeltje

Klein glasschaaltje, gemaakt in de Pâte de Verre techniek. Vogeltje.

€29,00

rode suiker schaaltjes

 1 Kleine schaaltjes, uitgevoerd in pate de verre techniek, met rood en wit. 17 cm doorsnee en 7 cm hoog ( DE GROOTSTE IS ER NOG) Op mijn weblog zie je, hoe het ook kan uitpakken............  

€55,00

Schaaltje Pâte de Verre goud randje1

Schaaltje, gemaakt van glas, in de Pâte de Verre techniek met een goud randje. 

€29,00

Schalensetje Delfs Blue Pate de Verre Glas

2 schaaltjes van verschillende afmetingen, die samen een set vormen. Er is gewerkt in de Pate de Verre techniek in blauw en wit glas. Een schaaltje is 15 cm doorsnee en 4 cm hoog. Het kleinere schaaltje is 11 cm doorsnee en 2-3 cm hoog. Prijs is voor het setje.

€80,00

Suiker in mintgroen schalenset

Schalenset van 2 schaaltjes, van glas gemaakt in de pâte de Verre techniek. in mintgroen...Het lijkt net suiker........ Prijs is inclusief verzendkosten....... Hoe ik pate de verre maak, leest U op mijn blog op wordpress....madebymirjamblog.

€90,00

Zeeblauw kanten schaaltje

Schaaltje, uitgevoerd in een combinatie van gefused glas met een kanten randje, door de pate de verre techniek toe te passen. Mooie kleuren blauw in zeegolven. Zeekleuren met blauwe kant.

€50,00

Zwemmertjes schaaltje

Schaaltje, gemaakt in glasfusingtechniek.   Inclusief verzendkosten.

€35,00

Cellen

Klein werkje, uitgevoerd in mat glas met oplichtende witte cellen. Wetenschap - cellen - moleculen, zijn toch wel de thema's die steeds terugkomen in mijn werk. Een mooi standaardje laat het werkje stevig staan. ( prijs is incl verzendkosten)

€40,00

Tsjecho-Slowakije

Ik heb deze speld een aantal jaren geleden gemaakt. Ik heb goede herinneringen aan deze landen. Het is gemaakt van dik omgesmolten zilver. Vandaar dat je soms de bultjes en putjes nog ziet.  De hoofdstad Praag is een rood Robijntje. De speld is 16 cm lang en draagbaar op n trui of een ander grof materiaal.

€29,00

Groningen Broche

Er gaat niets boven Groningen, Toch? Deze broche is gemaakt van zilver en later gezwart.Het is een pinbroche. De hoofdstad Groningen is weergegeven in een ruwe Amethist. Ik heb de Amethist zelf gehakt in een steengroeve in Tsjechie. Supergaaf werk was dat, en mijn tuin ligt nog steeds vol met allerlei ruwe stenen.

€35,00

landschapje (3)

Surrealistisch landschapje, uitgevoerd in glas. Er is met fritsels, verschillende ingesloten materialen, zoals goudpoeder gewerkt.  Door de aluminiumpoeder ontstaat enigszins de diepte. Het tafereeltje staat op een marmeren sokkel. Op verzoek doe ik er ook een ophang-systeempje bij. Inclusief verzendkosten.  

€120,00

sculptuur Vis in glas

Mooie glas sculpturen op een ijzeren standaard met een marmer sokkeltje. Het zouden zo maar  2 visjes kunnen zijn............ Ik bied ze nu per 2 stuks aan, maar kan natuurlijk ook per stuk.

€36,00

Wervels object van glas

Klein werkje, uitgevoerd in glas, met wervelkolom-structuur.  Mijn ruggetje laat het even afweten.............  

€40,00

Zilveren spike oorbellen paars

Zilveren Turquoise spike oorbellen paarse oorbellen rode oorbellen roze oorbellen gele oorbellen oranje oorbellen groene oorbellen boho. Bohemian hippie beachie sjieke oorbellen Deze lieve paarse oorbellen heb ik gemaakt van lange turquoise edelsteen met een zilveren oorbel. Ze danst en ziet er zeer stijlvol uit. De totale lengte van de oorbel is ongeveer 4 cm lang. Natuurlijk verschillen ze iets van elkaar; de edelsteentjes zijn een natuurlijk product. 
Het gewicht is 4 gram voor 2 oorbellen, dus 2 gram per oorbel. Handgemaakte zilveren 925 oorbellen. 
Ik heb meerdere spikes oorbellen gemaakt van turquoise in verschillende kleurtjes. 
Rood, roze, groen, oranje, geel. Ze zullen iets langer of korter in lengte zijn. Je kunt daarover overleggen met mij. Je kunt ook even in mijn links kijken of mijn blog. De paarse Turquoise zilveren oorbellen zijn: Ongeveer 40 mm lang. 4 cm. 
Gewicht is 4 gram voor 2 oorbellen Alles wordt verpakt in een uniek handgemaakt cadeauzakje of boxje, zodat het leuk is om cadeau te krijgen of te geven. Prijs is inclusief de verzendkosten.......

€23,00

2 Glasschilderijtjes Boszicht

2 Glasschilderijtjes met surrealistisch landschapje.  Mooi in haar eenvoud...... En versterkend in 2-voud.........  Ze zijn staand neer te zetten, maar ook op te hangen. Handgemaakt en uniek.  Inclusief verzendkosten.  

€125,00

Aderen in Rood Arterien in Red

Arterien of aderen in Rood. Schaaltje gemaakt in brandschildertechniek en gefused. Vervolgens met Pate de Verre een rode rand verkregen Prijs is incl verzendkosten 

€45,00

Aderen in Zwart Arterien in Black

Arterien of aderen in rood gebrandschilderd op zwart. Gefused en de rand is gemaakt met de Pate de Verre techniek.  Klein schaaltje. Prijs  is incl. verzendkosten

€45,00

Amoebe 20 Glashanger

Ik heb een stukje op mijn EXTO-blog geschreven over de Amoebes. Daar zie je ook nog andere vormen. Amoebe hanger van Gefused Glas Biologie Wetenschap Een cellige Biology Juweeltje.
Amoeba (spreek uit als 'ameuba', uit het Grieks: zonder vorm) is een geslacht van eencellig organismen die bestaat uit protoplasma met één of meerdere kernen. Het endoplasma (binnenste laagje) is troebel en korrelig terwijl het ectoplasma (buitenste laagje) meestal helder is. Het organisme behoort tot de wortelpotigen en varieert afhankelijk van de soort tussen de 30 en 800 µm. Het eencellige organisme kan vrij leven of als parasiet in bijvoorbeeld de mens.De Entamoeba histolytica kan de voor mensen gevaarlijke amoebedysenterie veroorzaken. Het organisme voedt zich dan voornamelijk met bacteriën in de darmen. De naam Amoeba komt van het Griekse amoibe, wat verandering betekent en heeft betrekking op de steeds veranderende vorm van het organisme door het uitsteken van schijnvoetjes. Met behulp van deze schijnvoetjes, pseudopodia, beweegt de amoebe zich voort en voedt zich. Hij sluit voedselpartikels in met zijn schijnvoetjes. Zo wordt een voedselvacuole gevormd. Deze versmelt vervolgens met een lysosoom waardoor het partikeltje verteerd wordt. De vorm lijkt steeds te veranderen doordat schijnvoetjes uitgestoken en weer ingetrokken worden. En dat maakt amoebes zo grappig om te zien. Dit is Amoebe1
De hanger is 5 x 6 cm

Op mijn weblog: zie mijn links, heb ik ook over amoebes geschreven.
Omdat  bij dit Amoebe 20 het middelste gedeelte van opaak glas is, kan ik op de achterzijde een datum of naam graveren.

€17,00

Blauwe schalensetje Vorstbloemen

Blauwe schalenset van glas.  Vorstbloemen. De set bestaat uit 2 kleine schaaltjes.

€45,00

blauw hart van glas

Blauw hart van glas. Klein schaaltje, te gebruiken als ringen-,sieradenschaaltje voor naast het bed. Of theezakjesschaaltje....Of...verzin het maar......of gewoon voor de sier..... Het schaaltje is gefused en geverfd. Uniek. Er is er maar 1. Op verzoek zet ik er een naam in, of datum.... Het schaaltje is vrij plat, klein en van stevig glas gemaakt. (Past zo door de brievenbus.)  

€20,00

Bones 1

Klein schaaltje  in grijs met gewrichtstekening Prijs is incl verzendkosten

€30,00

Bones 2

Bones 2 schaaltje in grijs. Brandschildering Fused glas Prijs is incl verzendkosten

€30,00

Bones 3

Bones 3 Gebrandschilderd en gefused schaaltje in grijs Prijs is inclusief verzendkosten

€30,00

Digestive Tract 1 schaaltje

Het spijsverteringskanaal verwerkt in een klein schaaltje.  Gebrandschilderd en gefused glas.  Prijs is incl. verzendkosten

€30,00

Digestive Tract 2 schaaltje

Het spijsverteringskanaal in een schaaltje van glas.  Gebrandschilderd en gefused glas. Prijs is Incl verzendkosten 

€30,00

Kanten brains no 1

Klein glasschaaltje, in gedeeltelijk Glas fusing en brandschildering techniek. Het kanten effect wordt bereikt door de Pate de Verre techniek. Door het brandschilderen is het "hersen"effect verkregen.    Prijs is incl verzendkosten 

€45,00

Lace Brains in Ice

Klein schaaltje, gemaakt in 3 verschillende technieken.  Door het brandschilderen op blauw zijn de "hersen"vormen geschilderd. Het schaaltje is gefused en daarna is de rand opgewerkt middels de Pate de Verre techniek, wat een suiker of ij-achtige uitstraling heeft. Prijs is incl verzendkosten

€45,00

Microbes in Glas

Mooie microbes in glas,  Met streepjës code....dna..... Eventueel kan ik initialen of datum er in branden. Mooi handgemaakt object Inclusief verzendkosten

€30,00

Microbes in glas 3

Microbes in glas. Wordt opgestuurd incl. verzendkosten.  Zie mijn weblog en links naar uitleg  

€30,00

Pate de Verre oranje glas schaaltje

Schaaltje in de Pate de Verre glas techniek.  Het lijkt suiker, maar is echt stevig.  Buitenkant is oranje, binnenzijde is wit/ietwat oranje, met blauwe rand

€45,00

Gingko blad zilver met fused glas

Gingko  blad  van fijn zilver (925) met gesmolten paars glas.
Het zilver ginkgo-blad  is uit zilverplaat gemaakt.  
Het glas is gefused en daarna  bevestigd met speciale silliconenlijm voor glas.
De ketting is 44 cm (17,5 inch) lang en van paarse rubber met een zilveren slot. Ginkgo biloba.
Deze boom is  historisch gezien bekend om zijn hulp bij een goed geheugen. 
De stoffen stimuleren de kleine bloedvaten in de hersenen. 
En wanneer de bloedstroom goed blijft, er is voldoende levering van zuurstof en glucose, de belangrijkste brandstof van ons brein. 
Het is belangrijk om een goede concentratie en een gezond geheugen te blijven houden. Lengte ketting  44 cm (17,5 inch) Het gingko blad is 3 x 6 cm
Gewicht 12 gram
Het sieraad wordt verpakt in een handgemaakt zakje.

€35,00

Glasschilderij Blue Wood in Heaven

Mooi glasschilderijdtje met een bosvoorstelling in blauw.  Blue Wood in Heaven gaat schitteren wanneer het licht er doorvalt. Inclusief plexi sokkeltje is ze 21 cm hoog.  Het glasschilderijtje is 20 cm hoog. De diepte van het ( plexi) sokkeltje is 10 cm    

€110,00

Glasschilderij My Way

Klein glasschilderijtje met een mooie oneindige weg tussen een bomenrij.  Wanneer het licht door de bomenrij en weg schijnt wordt ze nog mooier. Het (plexi) sokkeltje is 13 cm diep.  Op de sokkel is ze 19 cm hoog  

€95,00

Landschapje Essence

Klein landschapje, een minimalistisch bosje in herfstkleuren, uitgewerkt in een schilderijtje van glas. Het licht schijnt er prachtig doorheen.  inclusief verzendkosten.

€95,00

Vis van glas

Visje van glas , op een sokkeltje van steen, ( gevonden langs ons Noordzee strand)

€21,00

Vogelnestje schaaltje

Schaaltje in de Pate de Verre techniek in de omlijsting van een vogelnestjes

€43,00

Amoebe 1 hanger Gefused Glas

Ik heb een stukje op mijn EXTO-blog geschreven over mijn Amoebes. Ook zie je hier wat andere vormen Amoebes. Amoebe hanger van Gefused Glas Biologie Wetenschap Een cellige Biology Juweeltje. Amoeba (spreek uit als 'ameuba', uit het Grieks: zonder vorm) is een geslacht van eencellig organismen die bestaat uit protoplasma met één of meerdere kernen. Het endoplasma (binnenste laagje) is troebel en korrelig terwijl het ectoplasma (buitenste laagje) meestal helder is. Het organisme behoort tot de wortelpotigen en varieert afhankelijk van de soort tussen de 30 en 800 µm. Het eencellige organisme kan vrij leven of als parasiet in bijvoorbeeld de mens. 
De Entamoeba histolytica kan de voor mensen gevaarlijke amoebedysenterie veroorzaken. 
Het organisme voedt zich dan voornamelijk met bacteriën in de darmen. De naam Amoeba komt van het Griekse amoibe, wat verandering betekent en heeft betrekking op de steeds veranderende vorm van het organisme door het uitsteken van schijnvoetjes. Met behulp van deze schijnvoetjes, pseudopodia, beweegt de amoebe zich voort en voedt zich. Hij sluit voedselpartikels in met zijn schijnvoetjes. Zo wordt een voedselvacuole gevormd. Deze versmelt vervolgens met een lysosoom waardoor het partikeltje verteerd wordt. De vorm lijkt steeds te veranderen doordat schijnvoetjes uitgestoken en weer ingetrokken worden.
En dat maakt amoebes zo grappig om te zien. De hanger is 5,5 x5 cm Dis Amoebe 1. Ik heb meerder amoebes gemaakt, zie mijn links voor mijn weblog. Maar er staat ook een overzichtsfoto op de log van EXTO.

€17,00

Kruisje no 5 Blank glas met bloemen

Dit blanke kruisje no 5 met bloemen ingesloten is 14 cm X 8 cm.
Het kruisje is Uniek. er is er maar 1 van. Alles wordt gestookt in de glasoven. Ambachts-werk. Op de achterzijde kan ik het kruisje graveren, met een datum, jaartal, naam, ......laat het me even weten, het is gratis en nauwelijks werk voor mij. Al mijn items worden verpakt in een handgemaakt zakje of doosje. 
Moge dit kruisje U beschermen in 2015............ Op de EXTO-blog ziet U meer kruisjes. Laat me weten of U geïnteresseerd bent in welk nummer kruisje. Ieder kruisje is anders. Er is er geen een hetzelfde. (Dat kan ook niet. Alles wordt gestookt in de glasoven. Ambachts-werk.) De afmetingen variëren tussen de 8 cm en 14 cm.

€15,00

Schaal Zand en Strand

Handgemaakte schaal van glas Zand en Strand Storm en Regen Zee en Wind Lachen en Leven

€75,00

Vierkante schaal in blauw-groen

Vierkante schaal in blauw en groen. Op de achterzijde kan ik op verzoek, namen of, initialen graveren.

€155,00

Blauw Pate de Verre Glas-schaaltje

Blauw schaaltje met grove blauwe korrel, uitgevoerd in de Pate de verre glastechniek. Erg mooi.

€41,00

Hart van Glas ornament, Twee hartjes....samen een verbintenis

Hartjes van glas........ ornament in blauw. Twee hartjes......samen 1 verbintenis! De twee hartjes hangen aan een satijnen lint.......ongeveeer 95 cm hoog.  

€39,00

Noordzeeglas sieraad

Al jaren verzamel ik kleine stukjes glas tijdens mijn strandwandelingen tussen Katwijk en Scheveningen. Startend bij strandtent Willy Zuid, en lopend naar de Pier van Scheveningen. Het moet gepokt en gemazeld en gezandstraald glas zijn met een mooie vorm.  Pas als ik zeker weet dat het oud en doorleefd is, wil ik het verwerken in mijn sieraden. Na jaren had ik pas een klein bodempje glasstukjes in een potje.  Gaatjes boren met een glasboortje, gaat ook al niet vanzelf.  Nadat ik voor 3 kettingen in het glas gaatjes had geboord, was de boor bot.  Dag duur boortje. Ai!.ai........ Verder heb ik gewerkt met een zilver magneetslotje (925) en siliconen kralen. In 2 koraalstukjes en steentjes heb ik strassteentjes verwerkt. ( bye the way: Ik ben groot fan van "Willy Zuid".)   Zie verder mijn blog en andere linken. Daar staan ook foto's van de andere sea glass sieraden.

€45,00

sterrenstelsel schaal

Sterrenstelsel schaal. Bij benadering.............(je ziet zelfs het gat in ons sterrenstelsel) In kleuren zwart, blauw, wit en geel. 

€150,00

Kruisjesschaal 1

Mooie opengewerkte schaal met een kruis-voorstelling.

€155,00

kruisjesschaal 3

Dichte diepe schaal van glas in kruismotief, gemaakt door glas-fusingtechniek.

€155,00

engeltje2

Deze engel is zonder wijwatervaatje. De casting techniek is een bewerkelijke techniek binnen de glaskunst. Eerst maak je een mal van was.  Vervolgens maak je een kistje rond  de mal en na enkele weken drogen, kan de was uit het kistje gestoomd worden. In deze ruimtes wordt het glas gesmolten op hoge temperaturen in een curve die rond 1 week duurt.      

€200,00

Wijwatervaatje, Engeltje

Een van de wijwatervaatjes is een engeltje. Bij de castingtechniek maak je een mal van was.  Vervolgens maak je een kistje rond de mal en na enkele weken drogen, kan de was uit het kistje gestoomd worden. In deze ruimtes wordt het glas gesmolten op hoge temperaturen in een curve die rond 1 week duurt. Iedereen begrijpt dat er erg veel fout kan gaan. Het engeltje heeft er zelf voor gezorgd dat ze zo goed gelukt is.    

€250,00

Wijwatervaatje, moeder en kind.Glas.

Bij de castingtechniek maak je eerst een mal van was.  Vervolgens maak je een kistje rond de mal en na enkele weken drogen, kan de was uit het kistje gestoomd worden. In deze ruimtes wordt het glas gesmolten op hoge temperaturen in een curve die rond 1 week duurt. Iedereen begrijpt dat er erg veel fout kan gaan. Daarom is het een klein wondertje dat deze zo goed gelukt is. Dit mooie wijwatervaatje van moeder en kind.      

€250,00

Beschuit met muisjes van glas

Deze kleine beschuitjes van glas zijn leuke herinneringen voor later. Ik heb 1 roze beschuitje met muisjes en 1 blauw beschuitje met muisjes. De roze beschuit is iets kleiner dan de blauwe, is dan ook handwerk. De prijs is voor 1 beschuitje.  Op verzoek te graveren met datum of naam.   

€30,00

Glas kunst hanger

Origineel Glas kunst hanger in blauw grijs, Fused glas ketting, Glas-juweel handgemaakt, Groot statement collier Design glas fusing sieraad collier.  Handgemaakt Glasfusing sieraad, Nederlands sieraad. 
Op verzoek gepersonaliseerd met een naam of een datum. ( ingegrafeerd of ingebrand)  Design statement Glashanger van  gefused glas met een zilverkleurig collier. Ik maak het glas zelf in eigen glasoven, middels de glasfusing- techniek.
Het oog van het hangertje is metaal ( geen zilver) De hanger is groot 12 cm breed en 5 cm hoog
De collier valt mooi en is 45 / 46 cm
Gewicht  58 gram. De glashanger is verpakt in een handgemaakt cadeau-giftzakje of doosje.
 

€25,00

Groen Stengel Schaaltje

Groen stengel schaaltje glas ring juwelenschaaltje sieraden schaaltje-kaarsenstandaard snackschaaltje gefused glas met een gouden randje Ik heb deze schaaltjes ontworpen en gemaakt van fused glas, in eigen atelier in Leiden. Handgemaakt, dus niet perfect.
De lagen glas worden gesmolten in mijn glasoven op een temperatuur van ongeveer 800 graden gedurende 18 uur. Bij de 2e stook vorm ik de glazen plaat om in een vorm. Deze schaaltjes zijn perfect op uw nachtkastje voor oorbellen, ringen, kettingen en losse spulletjes.
Maar dit kleine schaaltje kan ook worden gebruikt voor thee licht kaarsen, snacks of snoepjes.   Uw schaaltje meet ongeveer 13 X 13 cm.  
Gewicht 162 gram. 
Het komt zorgvuldig verpakt in papier en noppenfolie om ervoor te zorgen dat het veilig aankomt.
Het past nog net door de brievenbus, daardoor is, ondanks het gewicht, de prijs nog laag. 
 

€27,00

Spikkies Pate de Verre Schalenset van 2

Pate de Verre kunst glas schaaltjes in wit met glasfusing details, Fused glas schaal, kunstwerkje Dutch Design Nederland. De schaaltjes zijn gemaakt middels de glastechniek: Pate de Verre. 
Het lijkt net suiker, deze witte schaaltjes. 
Lijkt zeer bros, maar is best stevig. 
Het is niet echt een gebruiksvoorwerp. meer decoratief bedoeld.
Een prachtig kunstwerkje voor elke tafel.  Hoe Pate de Verre gemaakt wordt, kan je lezen op mijn blogpost: ( zie ook mijn links)
https://madebymirjamblog.wordpress.com/2015/11/08/hoe-maak-jij-nou-pate-de-verre-wordt-me-wel-eens-gevraagd/
....Maar je kan ook zoeken in mijn links....
https://wordpress.com/block-editor/post/madebymirjamblog.wordpress.com/8437 Hoogte van de schaaltjes zit tussen de 4 en 5 cm
Diameter is 13 cm
 

€100,00

Glasblad op zilver

Glasblad op zilver Mooi stukje glas in blauw geel, gezet in een zilver blad, gemaakt van 925 sterling zilver..  Een prachtig statement van een sieraad....niet te groot en niet te klein.... Gewicht: 11 gram breedte van het blad; 5,5 cm Lengte van het blad: 5 cm Ik doe er een mooi zilverkleurig collier bij.  De prijs is inclusief de verzendkosten .....kijk ook eens bij mijn links en in mijn exto-blog voor verdere ideeen......  

€48,00

glascollier in blauw wit geel

Glascollier met in de hanger blauw wit en een beetje geel. Mooi om te krijgen en te geven.  Ik doe er een mooi collier bij, zodat de hanger mooi om de hals valt.  Gewicht 16 gram hoogte van de hanger 3 cm breedte van de hanger 8 cm Het sieraad wordt verpakt in een handgemaakt cadeauzakje.  En de prijs is inclusief verzendkosten. .....kijk ook eens op de exto-blog en mijn links voor ideeen.....

€29,00

Glas op groot zilver herfstblad

Glas op zilver groot herfstblad Mooi statement sieraad met cobalt blauw rubber collier en zilveren herfstblad met gefused glas Het sieraad wordt verpakt in een mooi handgemaakt sieradenzakje of boxje. Mooi om te krijgen en om te geven. 
De prijs is inclusief verzendkosten. IN EXPOSITIE

€50,00

Glas op zilver feest hanger

Glas op zilver feest hanger Mooi statement hanger van zilver met gefused glas in mooie feestkleurtjes Het sieraad wordt verpakt in een mooi handgemaakt sieradenzakje of boxje. Mooi om te krijgen en om te geven. 
De prijs is inclusief verzendkosten. Gewicht 17 gram
De hanger is 4 x 9 cm Kijk ook eens bij mijn links en EXTO-blog

€48,00

glassieraad in blauw geel

Glassieraad in blauw en geel.  Een statement glas sieraad dat mooi om de hals valt. Ik lever er een  gratis collier  bij.  Hoogte van de hanger; 4 cm Breedte van de hanger 10 cm gewicht 29 gram Het sieraad wordt zorgvuldig verzonden in een handgemaakt cadeauzakje. Zo is het leuk om te krijgen en te geven.  De prijs is inclusief verzendkosten. .....voor de ideeen, kijk ook eens op mijn links en mijn exto-blog........   

€29,00

glassieraad in blauw geel wit

Glassieraad in blauw geel en wit.  Een mooi expressief sieraad, wat mooi om de hals valt met het fijne collier wat ik er bij lever.  Het wordt verpakt in een handgemaakt sieradenzakje, zodat het leuk is om te krijgen en te geven.  Gewicht 24 gram Breedte 10 cm Hoogte 4 cm .....kijk ook eens voor ideeen bij mijn links en exto-blog.... De prijs is inclusief verzendkosten

€29,00

glassieraad in wit

Een mooi glassieraad in wit , groot van formaat, maar een mooie eye-catcher om de hals. Een sieraad om de show mee te stelen. Ze valt ook nog eens fijn om de hals.....in het colliertje wat ik er gratis bij doe. gewicht 33 gram breedte 12 cm hoogte 3,5 cm De prijs is inclusief verzendkosten.  Ik verpak alles in een mooi handgemaakt zakje, zodat het leuk is om te krijgen en te geven. -----Kijk ook eens in mijn links en Exto-blog voor andere ideeen..........      

€29,00

goud bronzen lava steen zilveren oorbellen

Goud, bronzen lava steen zilveren oorbel... Laten we proosten....... 
Lavasteen oorbellen in goud en bruin.
Geometrische driehoek oorbellen van zilver 925.
Lange bungelende exclusieve oorbellen. Ik heb deze mooie lava steen oorbellen gemaakt van zilver met aparte bruin en goudkleurige  driehoeks lava steentjes. 
Deze geometrische lava steentjes vroegen om een uitdaging en een exclusieve behandeling.
Het resultaat is A-symmetrisch en ik vind het erg mooie en aparte uitstraling geven.
Wie durft in goud en bruin? Als je een druppeltje parfum op de lavasteen doet....aroma-therapie oorbellen De zilveren franse hoek oorbellen zijn 15mm 
De geometrische lavasteentjes zijn 25 mm. Gewicht voor 1 oorbel: 4 gram. Licht om te dragen.
De hoogte totaal van de oorbellen: 55 mm of 5.5 cm

€23,00

Lava Oorbellen zilver

Lava oorbellen in zilver en in geometrische driehoek oorbellen.
Lange bungelende A-symmetrische, zilver 925, exclusieve oorbellen.
Ik heb deze mooie lava steen oorbellen gemaakt van zilver met aparte driehoeks lava steentjes in petrol oorbellen. 
Deze geometrische lava steentjes vroegen om een uitdaging en een exclusieve behandeling, dus ik heb ze A-symmetrisch verwerkt.
Het resultaat is erg mooi en apart. Doordat de lavasteentjes diffuus zijn absorberen ze aromatische olien of uw allerfijnste parfum. Doe een paar druppeltjes op een lavasteentje en U hebt uren lang plezier van deze aromatherapie. De zilveren franse hoek oorbellen zijn 15mm ongeveer 
De geometrische lavasteentjes zijn 25 mm ongeveer.
Het is handgemaakt, dus elke oorbel verschilt van elkaar.
Driehoek A-symmetrische parfum-aromatherapie sieraad Gewicht voor 1 oorbel: 5 gram 
De hoogte totaal van de oorbellen: 55 mm of 5.5 cm
 

€24,00

Lava ster zilver oorbel in zwart wit

Ik heb deze mooie lava steen oorbellen gemaakt van zilver met een witte sterretjes lava steen, gecombineerd met een zwart lava steentje.  Het resultaat is gedurfd en apart.
En een sfeermaker met Kerstmis.
Zilveren Lavasteen sterretjes in zwart en wit 925 zilveren oorbellen-
Lange bungelende exclusieve oorbellen.
Wie durft in zwart en wit? Deze lava steentjes zijn perfect om uw aromatische olien of uw favoriete parfum te absorberen. Lava steentjes zijn diffuus en daarom fijn voor urenlange aromatherapie. De zilveren franse hoek oorbellen zijn 25mm 
De sterretjes lavasteentjes zijn ook 25 mm. Gewicht voor 2 oorbellen: 8 gram ( 4 gram per oorbel)
De hoogte totaal van de oorbellen: 60 mm of 6 cm prijs is inclusief verzendkosten en ik maak altijd wat leuks van de verpakking....

€24,00

Nederland schaal

Schaal van blauw glas.  Met Nederlandse "stempel". Uniek handgemaakt

€120,00

Nervous System schaal

Nervous System schaal van glas, uitgevoerd in blauw en groen.  Uniek en handgemaakte schaal 

€120,00

pate de verre schalenset van 3

3 mooie pate de verre glas schalensetje in zeegroen en blauw.  Hoe ik Pate de Verre maak, kan je ook nalezen op mijn blogpost.  Dit is te vinden via mijn links, maar ook:  https://madebymirjamblog.wordpress.com/2015/11/08/hoe-maak-jij-nou-pate-de-verre-wordt-me-wel-eens-gevraagd/

€140,00

Robijn Glas en zilver hanger

Een klein robijntje met blauw en rood Glas op een zilveren hanger. Het mooie robijntje zit in een mooi zetkastje. Het glas is gevat in zilveren pins. Mooi statement hanger van zilver met gefused glas in mooie blauw rode kleurtjes Het sieraad wordt verpakt in een mooi handgemaakt sieradenzakje of boxje. Mooi om te krijgen en om te geven. 
De prijs is inclusief verzendkosten. Gewicht 17 gram
De hanger is 4 x 8,5 cm ( met hangverbinding erbij 9,5 cm lang)  Kijk ook eens bij mijn links en EXTO-blog

€48,00

Ruwe Koraal oorbellen

Ruwe Koraal oorbellen. Deze minimalistische oorbellen van zilver en koraal zijn prachtig en uniek.
Ik heb Ruwe Rode koraal gebruikt en er zilveren oorbellen bij gemaakt.
Bohemian hippie beachie sjieke oorbellen. 
Ze zijn uniek en handgemaakt.
Resultaat is echt mooi en artistiek. Handgemaakte zilveren 925 oorbellen.  Ongeveer 50 mm lang. 5 cm. 
Gewicht is 6 gram voor 1 oorbel. Alles wordt verpakt in een handgemaakt cadeauzakje of boxje, zodat het leuk is om cadeau te krijgen of te geven.

€23,00

Twee 3-hoekjes in rood glas schaal

Twee 3-hoekjes in rood glas schaaltje. Fused glas kunst schaaltje Juwelenschaaltje, kaarsenhouder, snackschaaltje van gefused glas.
Twee driehoekjes in Rood schaaltje van gefused glas. Ik heb deze schaaltjes ontworpen en gemaakt van fused glas, in eigen atelier in Leiden. Handgemaakt, dus niet perfect.
De lagen glas worden gesmolten in mijn glasoven op een temperatuur van ongeveer 800 graden gedurende 18 uur. Bij de 2e stook vorm ik de glazen plaat om in een vorm. Deze schaaltjes zijn perfect op uw nachtkastje voor oorbellen, ringen, kettingen en losse spulletjes.
Maar dit kleine schaaltje kan ook worden gebruikt voor thee licht kaarsen, snacks of snoepjes.   Uw schotel meet ongeveer 12 X 12 cm.  
Gewicht 137 gram. 
Het komt zorgvuldig verpakt in papier en noppenfolie om ervoor te zorgen dat het veilig aankomt.

€30,00

Vier Handen Op Een Buik Hanger

Vier handen op een buik hanger, uitgevoerd in glas en zilver.  Een mooi symbolisch cadeau voor zwangere vrouw Lengte van de hanger 6 cm Breedte van de hanger 3 cm Gewicht 15 gram Het cadeau komt naar U toe in een handgemaakt giftzakje en doosje De prijs is inclusief verzendkosten

€48,00

Vriendschaps broche zilver japan style

Vriendschaps broche zilveren pinbroche Japans symbool voor vriendschap Stropdas pin Rever pin Vaderdag Moederdag cadeau Erg klein pinbrochje van fijn zilver 925 met erin 2 kleine glinsterende Aquamarijn steentje verwerkt. Geometrisch stijl.
Het is het japanse karakter voor Vriendschap.
Een feestje om te geven, een feestje om te krijgen.
Stropdas pin Rever pin Vaderdag of een cadeau voor moederdag of een verjaardag of om een vriendschap te vieren. Ik wens je alle goeds met deze vriendschaps pinbroch voor 2018 en de rest van je leven. Het is ongeveer 2,5 x 3,5 cm en weegt 2 gram. Het juweeltje wordt verpakt in een mooi handgemaakt zakje. De prijs is inclusief verzendkosten

€30,00

hartjes schaaltje

Klein schaaltje van blauw glas, met de afbeelding van een hart erin gebrandschilderd. Handgemaakt, gefused en tot schaaltjwe gevormd 11 x 11 cm hoog 2,5 cm Prijs is incl. verzendkosten

€30,00

Korenbloemen schaal

Vierkante schaal, gemaakt middels de gl;ass-fusing-techniek. Afbeelding Korenbloemen.

€150,00

Abstracte schaal DaDa

Abstracte schaal in rood zwart wit en geel.  Baoli glas en met gaten. Handgemaakt en uniek. 

€120,00