Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

vierkant schaaltje in rood en oranje

Vierkant schaaltje in rood en oranje. Op verzoek kan ik in het glas een naam, initialen ed graveren

€60,00

benzo molecule pinbroche

Dit molecule is een benzodiazipine.
rustig......relax.
Wees gelukkig.......
Heb geen stress.........
En dan heb je een hoop lol zonder pilletje met dit molecuul.
........plezier zonder een echte tranquilizer....... met granaatjes in de zetkastjes....zilver 925

Ik wens je alle goeds met dit molecuul.  De prijs is incl. verzendkosten en originele verpakking.

€35,00

Beschermengeltje,Engeltje in blauw

Beschermengeltje, Engeltje, gemaakt van fused glas, ter decoratie in de decembermaand. Er is de mogelijkheid dat ik op de achterzijde iets grafeer, datum, naam, jaartal. 2019.

€15,00

Hollands wiegje van glas lange ketting

Dit collier is gemaakt van gefused glas in de vorm van een wiegje.
In het glas zie je een hollandse landschapvoorstelling.
In de ketting heb ik met oud-hollandse kralen gewerkt
In de hanger zit ook de sluiting.
Het maakproces was een groot experiment. Hou ik van.... Lengte van de ketting: 72 cm het is een lange ketting. Het wiegje is 8 x 6 cm.
Gewicht 83 gram

€40,00

Eyes in Black schaal

De een noemt het eicelletjes of kikkerdrilletjes. De ander noemt het oogjes.... Feit is, dat het een mooi diep zwart schaaltje is.......wat erg tot de verbeelding spreekt..

€55,00

GABA molecule collier pareltjes

Gaba molecules relaxen. Zilveren collier met witte pareltjes.
Gamma-aminoboterzuur (meestal afgekort tot GABA) is een γ-aminozuur dat in het menselijk lichaam fungeert als neurotransmitter.
In zuivere toestand is het een wit kristallijn poeder, dat goed oplosbaar is in water. 
GABA heeft een belangrijke functie in de hersenen en relaxt. Zilveren molecule hangertje (925) met witte pareltjes.
Het draad-collier heeft pareltjes en een zilver sluitinkje.
Het heeft n lengte van 49 cm. Ik wens je alle goeds met deze GABA voor 2020 Prijs is incl. verzendkosten en originele verpakking.  

€28,00

groene kroos water schaaltje

Groen schaaltje; de basisondergrond is geel, blauw en groen glas, uitgevoerd in glasfusing. De groene rand is met de pate de verre techniek gedaan. Het lijkt net groene kroos. Zo mooi!

€45,00

Hersenspinsels in glas (2)

  Mooie schaal met hersenstructuren erin verwerkt. Aan de rand zijn onleesbare hieroglyfen te zien.   Gefused en gebrandschilderd glas.   De schaal komt niet tot zijn recht op 1 foto.  Op aanvraag zijn er meer foto,s op te vragen of een atelierafspraak.    

€125,00

Hersenspinsels in glas (1)

2 mooie schaaltjes met hersenstructuren erin verwerkt. Aan de rand zijn onleesbare hieroglyfen. Ook heb ik nog een grote schaal in dezelfde opzet gemaakt. De prijs is voor beide schaaltjes. En inclusief verzendkosten.  

€100,00

Kruisjes

Sieraad of wandobject? Het kan beide bij deze kruisjes. Gemaakt van glas in kleuren blauw, wit of zwart.  Afmetingen varieren..........   Ik kan een naam of datum op de achterzijde graferen, als u dat wilt. Ik doe het graag en kost niets extra.  

€15,00

Memmerietjes 2

Gedenkobject Memmerietjes 2 Bij alle Memmerietjes heb ik Mechelse Leisteen gebruikt. De glazen reageerbuisjes heb ik op n bepaalde manier verhit en bewerkt zodat de mondjes open blijven staan. Op die manier kunnen kleine gedenkobjectjes, zoals fotootjes of n plukje haar, in de buisjes gedaan worden. Desgewenst heb ik hiervoor sluitende dopjes. Hier heb ik gewerkt met de plattegrond van Leiden, maar er is meer mogelijk. Elk object is uniek, gesigneerd en genummerd. Er is ruimte voor tekst op voor- en achterzxijde, Op http://madebymirjam.punt.nl is meer te lezen over dit project. Ook staat er iets op mijn EXTO-blog.      

€30,00

Memmerietjes 3

Gedenkobject Memmerietjes. Bij alle memmerietjes heb ik grijze Mechelse leisteen gebruikt en glazen reageerbuisjes. Deze heb ik op een bepaalde manier verhit en bewerkt dat de mondjes openblijven en er een persoonlijk aandenken in kan  Ik heb nu verschillende tegeltjes gemaakt. Bij dit memory-object no 3 heb ik ook nog met landschapstafereeltjes gewerkt. Dit is subtiel van dichtbij goed te zien. In de buisjes kan n klein footoootje, plukje haar, Desgewenst heb ik er passende dopjes bij.       Elk objectje is uniek, gesigneerd en genummerd. ( mail voor andere foto"s) Er is ruimte voor tekst op de achter- en voorzijde. Op mijn Exto-blog is meer te lezen......

€30,00

Nicotine Molecule ketting, zilver

  Stop met roken met dit Nicotine molecule kettinkje, zilver en oude,lichtgroene, jadekleurige glaskralen.   Voor een goede vriendin heb ik laatst een Nicotine molecule gemaakt. Dit was zo' n succes, dat ik er gelijk meer heb gemaakt.(3, elke is anders en uniek) Dit mooie kettinkje zal vast een steun zijn , voor hen die in hert nieuwe jaar weer proberen te stoppen met roken, of voor hen die juist succesvol gestopt zijn of misschien een cadeau voor jezelf?. De sluiting is aan de voorzijde in het nicotine molecuul verwerkt. In de ketting heb ik met oude licht groene glaskralen gewerkt..  Lengte 48 cm Gewicht  51 gram   Een verfrissend molecule voor goede voornemens voor 2020. ( de prijs is incl. verzendkosten)    

€40,00

Pate de Verre Glas schaal Blue White schalensetje

Glastechniek Pate de Verre. Klein schalensetje in wit en blauw.   Hoe ik Pate de Verre maak, kan je ook nalezen op mijn blogpost.  Dit is te vinden via mijn links, maar ook:  https://madebymirjamblog.wordpress.com/2015/11/08/hoe-maak-jij-nou-pate-de-verre-wordt-me-wel-eens-gevraagd/

€80,00

Pâte de Verre schaal 3 goud randje

Schaaltje van wit glas, gemaakt in de Pâte de Verre techniek met een goud randje

€29,00

rode suiker schaaltjes

 1 Kleine schaaltjes, uitgevoerd in pate de verre techniek, met rood en wit. 17 cm doorsnee en 7 cm hoog ( DE GROOTSTE IS ER NOG) Op mijn weblog zie je, hoe het ook kan uitpakken............  

€50,00

Schaaltje Pâte de Verre goud randje1

Schaaltje, gemaakt van glas, in de Pâte de Verre techniek met een goud randje. 

€29,00

Schalensetje Delfs Blue Pate de Verre Glas

2 schaaltjes van verschillende afmetingen, die samen een set vormen. Er is gewerkt in de Pate de Verre techniek in blauw en wit glas. Een schaaltje is 15 cm doorsnee en 4 cm hoog. Het kleinere schaaltje is 11 cm doorsnee en 2-3 cm hoog. Prijs is voor het setje.

€80,00

Suiker in mintgroen schalenset

Schalenset van 2 schaaltjes, van glas gemaakt in de pâte de Verre techniek. in mintgroen...Het lijkt net suiker........ Prijs is inclusief verzendkosten....... Hoe ik pate de verre maak, leest U op mijn blog op wordpress....madebymirjamblog.

€90,00

Zeeblauw kanten schaaltje

Schaaltje, uitgevoerd in een combinatie van gefused glas met een kanten randje, door de pate de verre techniek toe te passen. Mooie kleuren blauw in de zeegolven. Zeekleuren met blauwe kant.

€50,00

Zwemmertjes schaaltje

Schaaltje, gemaakt in glasfusingtechniek.   Inclusief verzendkosten.

€35,00

Cellen

Klein werkje, uitgevoerd in mat glas met oplichtende witte cellen. Wetenschap - cellen - moleculen, zijn toch wel de thema's die steeds terugkomen in mijn werk. Een mooi standaardje laat het werkje stevig staan. ( prijs is incl verzendkosten)

€40,00

Tsjecho-Slowakije

Ik heb deze speld een aantal jaren geleden gemaakt. Ik heb goede herinneringen aan deze landen. Het is gemaakt van dik omgesmolten zilver. Vandaar dat je soms de bultjes en putjes nog ziet.  De hoofdstad Praag is een rood Robijntje. De speld is 16 cm lang en draagbaar op n trui of een ander grof materiaal.

€29,00

Groningen Broche

Er gaat niets boven Groningen, Toch? Deze broche is gemaakt van zilver en later gezwart.Het is een pinbroche. De hoofdstad Groningen is weergegeven in een ruwe Amethist. Ik heb de Amethist zelf gehakt in een steengroeve in Tsjechie. Supergaaf werk was dat, en mijn tuin ligt nog steeds vol met allerlei ruwe stenen.

€35,00

landschapje (3)

Surrealistisch landschapje, uitgevoerd in glas. Er is met fritsels, verschillende ingesloten materialen, zoals goudpoeder gewerkt.  Door de aluminiumpoeder ontstaat enigszins de diepte. Het tafereeltje staat op een marmeren sokkel. Op verzoek doe ik er ook een ophang-systeempje bij. Inclusief verzendkosten.  

€120,00

sculptuur Vis in glas

Mooie glas sculpturen op een ijzeren standaard met een marmer sokkeltje. Het zouden zo maar  2 visjes kunnen zijn............ Ik bied ze nu per 2 stuks aan, maar kan natuurlijk ook per stuk.

€30,00

Wervels object van glas

Klein werkje, uitgevoerd in glas, met wervelkolom-structuur.  Mijn ruggetje laat het even afweten.............  

€40,00

Zilveren spike oorbellen paars

Zilveren Turquoise spike oorbellen paarse oorbellen rode oorbellen roze oorbellen gele oorbellen oranje oorbellen groene oorbellen boho. Bohemian hippie beachie sjieke oorbellen Deze lieve paarse oorbellen heb ik gemaakt van lange turquoise edelsteen met een zilveren oorbel. Ze danst en ziet er zeer stijlvol uit. De totale lengte van de oorbel is ongeveer 4 cm lang. Natuurlijk verschillen ze iets van elkaar; de edelsteentjes zijn een natuurlijk product. 
Het gewicht is 4 gram voor 2 oorbellen, dus 2 gram per oorbel. Handgemaakte zilveren 925 oorbellen. 
Ik heb meerdere spikes oorbellen gemaakt van turquoise in verschillende kleurtjes. 
Rood, roze, groen, oranje, geel. Ze zullen iets langer of korter in lengte zijn. Je kunt daarover overleggen met mij. Je kunt ook even in mijn links kijken of mijn blog. De paarse Turquoise zilveren oorbellen zijn: Ongeveer 40 mm lang. 4 cm. 
Gewicht is 4 gram voor 2 oorbellen Alles wordt verpakt in een uniek handgemaakt cadeauzakje of boxje, zodat het leuk is om cadeau te krijgen of te geven. Prijs is inclusief de verzendkosten.......en ik maak altijd wat leuks van de verpakking ....

€23,00

2 Glasschilderijtjes Boszicht

2 Glasschilderijtjes met surrealistisch landschapje.  Mooi in haar eenvoud...... En versterkend in 2-voud.........  Ze zijn staand neer te zetten, maar ook op te hangen. Handgemaakt en uniek.  Inclusief verzendkosten.  

€125,00

Amoebe 20 Glashanger

Ik heb een stukje op mijn EXTO-blog geschreven over de Amoebes. Daar zie je ook nog andere vormen. Amoebe hanger van Gefused Glas Biologie Wetenschap Een cellige Biology Juweeltje.
Amoeba (spreek uit als 'ameuba', uit het Grieks: zonder vorm) is een geslacht van eencellig organismen die bestaat uit protoplasma met één of meerdere kernen. Het endoplasma (binnenste laagje) is troebel en korrelig terwijl het ectoplasma (buitenste laagje) meestal helder is. Het organisme behoort tot de wortelpotigen en varieert afhankelijk van de soort tussen de 30 en 800 µm. Het eencellige organisme kan vrij leven of als parasiet in bijvoorbeeld de mens.De Entamoeba histolytica kan de voor mensen gevaarlijke amoebedysenterie veroorzaken. Het organisme voedt zich dan voornamelijk met bacteriën in de darmen. De naam Amoeba komt van het Griekse amoibe, wat verandering betekent en heeft betrekking op de steeds veranderende vorm van het organisme door het uitsteken van schijnvoetjes. Met behulp van deze schijnvoetjes, pseudopodia, beweegt de amoebe zich voort en voedt zich. Hij sluit voedselpartikels in met zijn schijnvoetjes. Zo wordt een voedselvacuole gevormd. Deze versmelt vervolgens met een lysosoom waardoor het partikeltje verteerd wordt. De vorm lijkt steeds te veranderen doordat schijnvoetjes uitgestoken en weer ingetrokken worden. En dat maakt amoebes zo grappig om te zien. Dit is Amoebe1
De hanger is 5 x 6 cm

Op mijn weblog: zie mijn links, heb ik ook over amoebes geschreven.
Omdat  bij dit Amoebe 20 het middelste gedeelte van opaak glas is, kan ik op de achterzijde een datum of naam graveren.

€17,00

Blauwe schalensetje Vorstbloemen

Blauwe schalenset van glas.  Vorstbloemen. De set bestaat uit 2 kleine schaaltjes.

€40,00

Bones 1

Klein schaaltje  in grijs met gewrichtstekening Prijs is incl verzendkosten 

€30,00

Bones 2

Bones 2 schaaltje in grijs. Brandschildering Fused glas Prijs is incl verzendkosten

€30,00

Bones 3

Bones 3 Gebrandschilderd en gefused schaaltje in grijs Prijs is inclusief verzendkosten

€30,00

Digestive Tract 1 schaaltje

Het spijsverteringskanaal verwerkt in een klein schaaltje.  Gebrandschilderd en gefused glas.  Prijs is incl. verzendkosten

€30,00

Digestive Tract 2 schaaltje

Het spijsverteringskanaal in een schaaltje van glas.  Gebrandschilderd en gefused glas. Prijs is Incl verzendkosten 

€30,00

Kanten brains 2 schaaltjes

2 Kleine glasschaaltje, in gedeeltelijk Glas fusing en brandschildering techniek. Het kanten effect wordt bereikt door de Pate de Verre techniek. Door het brandschilderen is het "hersen"- effect verkregen.    Prijs is incl verzendkosten 

€110,00

Lace Brains in Ice

Klein schaaltje, gemaakt in 3 verschillende technieken.  Door het brandschilderen op blauw zijn de "hersen"vormen geschilderd. Het schaaltje is gefused en daarna is de rand opgewerkt middels de Pate de Verre techniek, wat een suiker of ij-achtige uitstraling heeft. Prijs is incl verzendkosten

€45,00

Microbes in glas 3

Microbes in glas. Wordt opgestuurd incl. verzendkosten.  Zie mijn weblog en links naar uitleg  

€30,00

Pate de Verre oranje glas schaaltje

Schaaltje in de Pate de Verre glas techniek.  Het lijkt suiker, maar is echt stevig.  Buitenkant is oranje, binnenzijde is wit/ietwat oranje, met blauwe rand De prijs is incl verzendkosten....

€45,00

Glasschilderij Blue Wood in Heaven

Mooi glasschilderijdtje met een bosvoorstelling in blauw.  Blue Wood in Heaven gaat schitteren wanneer het licht er doorvalt. Inclusief plexi sokkeltje is ze 21 cm hoog.  Het glasschilderijtje is 20 cm hoog. De diepte van het ( plexi) sokkeltje is 10 cm    

€120,00

Glasschilderij My Way

Klein glasschilderijtje met een mooie oneindige weg tussen een bomenrij.  Wanneer het licht door de bomenrij en weg schijnt wordt ze nog mooier. Het (plexi) sokkeltje is 13 cm diep.  Op de sokkel is ze 19 cm hoog  

€110,00

Landschapje Essence

Klein landschapje, een minimalistisch bosje in herfstkleuren, uitgewerkt in een schilderijtje van glas. Het licht schijnt er prachtig doorheen.  inclusief verzendkosten.

€110,00

Vis van glas

Visje van glas , op een sokkeltje van steen, ( gevonden langs ons Noordzee strand)

€18,00

Vogelnestje schaaltje

Schaaltje in de Pate de Verre techniek in de omlijsting van een vogelnestjes

€43,00

Amoebe 1 hanger Gefused Glas

Ik heb een stukje op mijn EXTO-blog geschreven over mijn Amoebes. Ook zie je hier wat andere vormen Amoebes. Amoebe hanger van Gefused Glas Biologie Wetenschap Een cellige Biology Juweeltje. Amoeba (spreek uit als 'ameuba', uit het Grieks: zonder vorm) is een geslacht van eencellig organismen die bestaat uit protoplasma met één of meerdere kernen. Het endoplasma (binnenste laagje) is troebel en korrelig terwijl het ectoplasma (buitenste laagje) meestal helder is. Het organisme behoort tot de wortelpotigen en varieert afhankelijk van de soort tussen de 30 en 800 µm. Het eencellige organisme kan vrij leven of als parasiet in bijvoorbeeld de mens. 
De Entamoeba histolytica kan de voor mensen gevaarlijke amoebedysenterie veroorzaken. 
Het organisme voedt zich dan voornamelijk met bacteriën in de darmen. De naam Amoeba komt van het Griekse amoibe, wat verandering betekent en heeft betrekking op de steeds veranderende vorm van het organisme door het uitsteken van schijnvoetjes. Met behulp van deze schijnvoetjes, pseudopodia, beweegt de amoebe zich voort en voedt zich. Hij sluit voedselpartikels in met zijn schijnvoetjes. Zo wordt een voedselvacuole gevormd. Deze versmelt vervolgens met een lysosoom waardoor het partikeltje verteerd wordt. De vorm lijkt steeds te veranderen doordat schijnvoetjes uitgestoken en weer ingetrokken worden.
En dat maakt amoebes zo grappig om te zien. De hanger is 5,5 x5 cm Dis Amoebe 1. Ik heb meerder amoebes gemaakt, zie mijn links voor mijn weblog. Maar er staat ook een overzichtsfoto op de log van EXTO.

€17,00

Kruisje no 5 Blank glas met bloemen

Dit blanke kruisje no 5 met bloemen ingesloten is 14 cm X 8 cm.
Het kruisje is Uniek. er is er maar 1 van. Alles wordt gestookt in de glasoven. Ambachts-werk. Op de achterzijde kan ik het kruisje graveren, met een datum, jaartal, naam, ......laat het me even weten, het is gratis en nauwelijks werk voor mij. Al mijn items worden verpakt in een handgemaakt zakje of doosje. 
Moge dit kruisje U beschermen in 2015............ Op de EXTO-blog ziet U meer kruisjes. Laat me weten of U geïnteresseerd bent in welk nummer kruisje. Ieder kruisje is anders. Er is er geen een hetzelfde. (Dat kan ook niet. Alles wordt gestookt in de glasoven. Ambachts-werk.) De afmetingen variëren tussen de 8 cm en 14 cm.

€15,00

Schaal Zand en Strand

Handgemaakte schaal van glas Zand en Strand Storm en Regen Zee en Wind Lachen en Leven

€75,00

Vierkante schaal in blauw-groen

Vierkante schaal in blauw en groen. Op de achterzijde kan ik op verzoek, namen of, initialen graveren.

€130,00

Blauw Pate de Verre Glas-schaaltje

Blauw schaaltje met grove blauwe korrel, uitgevoerd in de Pate de verre glastechniek. Erg mooi.

€40,00

Hart van Glas ornament, Twee hartjes....samen een verbintenis

Hartjes van glas........ ornament in blauw. Twee hartjes......samen 1 verbintenis! De twee hartjes hangen aan een satijnen lint.......ongeveeer 95 cm hoog.  

€30,00

Noordzeeglas sieraad

Al jaren verzamel ik kleine stukjes glas tijdens mijn strandwandelingen tussen Katwijk en Scheveningen. Startend bij strandtent Willy Zuid, en lopend naar de Pier van Scheveningen. Het moet gepokt en gemazeld en gezandstraald glas zijn met een mooie vorm.  Pas als ik zeker weet dat het oud en doorleefd is, wil ik het verwerken in mijn sieraden. Na jaren had ik pas een klein bodempje glasstukjes in een potje.  Gaatjes boren met een glasboortje, gaat ook al niet vanzelf.  Nadat ik voor 3 kettingen in het glas gaatjes had geboord, was de boor bot.  Dag duur boortje. Ai!.ai........ Verder heb ik gewerkt met een zilver magneetslotje (925) en siliconen kralen. In 2 koraalstukjes en steentjes heb ik strassteentjes verwerkt. ( bye the way: Ik ben groot fan van "Willy Zuid".)   Zie verder mijn blog en andere linken. Daar staan ook foto's van de andere sea glass sieraden.

€40,00

sterrenstelsel schaal

Sterrenstelsel schaal. Bij benadering.............(je ziet zelfs het gat in ons sterrenstelsel) In kleuren zwart, blauw, wit en geel. 

€130,00

Kruisjesschaal 1

Mooie opengewerkte schaal met een kruis-voorstelling.

€130,00

kruisjesschaal 3

Dichte diepe schaal van glas in kruismotief, gemaakt door glas-fusingtechniek.

€130,00

engeltje2

Deze engel is zonder wijwatervaatje. De casting techniek is een bewerkelijke techniek binnen de glaskunst. Eerst maak je een mal van was.  Vervolgens maak je een kistje rond  de mal en na enkele weken drogen, kan de was uit het kistje gestoomd worden. In deze ruimtes wordt het glas gesmolten op hoge temperaturen in een curve die rond 1 week duurt.      

€200,00

Wijwatervaatje, Engeltje

Een van de wijwatervaatjes is een engeltje. Bij de castingtechniek maak je een mal van was.  Vervolgens maak je een kistje rond de mal en na enkele weken drogen, kan de was uit het kistje gestoomd worden. In deze ruimtes wordt het glas gesmolten op hoge temperaturen in een curve die rond 1 week duurt. Iedereen begrijpt dat er erg veel fout kan gaan. Het engeltje heeft er zelf voor gezorgd dat ze zo goed gelukt is.    

€250,00

Wijwatervaatje, moeder en kind.Glas.

Bij de castingtechniek maak je eerst een mal van was.  Vervolgens maak je een kistje rond de mal en na enkele weken drogen, kan de was uit het kistje gestoomd worden. In deze ruimtes wordt het glas gesmolten op hoge temperaturen in een curve die rond 1 week duurt. Iedereen begrijpt dat er erg veel fout kan gaan. Daarom is het een klein wondertje dat deze zo goed gelukt is. Dit mooie wijwatervaatje van moeder en kind.      

€250,00

Beschuit met muisjes van glas

Deze kleine beschuitjes van glas zijn leuke herinneringen voor later. Ik heb 1 roze beschuitje met muisjes en 1 blauw beschuitje met muisjes. De roze beschuit is iets kleiner dan de blauwe, is dan ook handwerk. De prijs is voor 1 beschuitje.  Op verzoek te graveren met datum of naam.   

€35,00

Glas kunst hanger

Origineel Glas kunst hanger in blauw grijs, Fused glas ketting, Glas-juweel handgemaakt, Groot statement collier Design glas fusing sieraad collier.  Handgemaakt Glasfusing sieraad, Nederlands sieraad. 
Op verzoek gepersonaliseerd met een naam of een datum. ( ingegrafeerd of ingebrand)  Design statement Glashanger van  gefused glas met een zilverkleurig collier. Ik maak het glas zelf in eigen glasoven, middels de glasfusing- techniek.
Het oog van het hangertje is metaal ( geen zilver) De hanger is groot 12 cm breed en 5 cm hoog
De collier valt mooi en is 45 / 46 cm
Gewicht  58 gram. De glashanger is verpakt in een handgemaakt cadeau-giftzakje of doosje.
 

€25,00

goud bronzen lava steen zilveren oorbellen

Goud, bronzen lava steen zilveren oorbel... Laten we proosten....... 
Lavasteen oorbellen in goud en bruin.
Geometrische driehoek oorbellen van zilver 925.
Lange bungelende exclusieve oorbellen. Ik heb deze mooie lava steen oorbellen gemaakt van zilver met aparte bruin en goudkleurige  driehoeks lava steentjes. 
Deze geometrische lava steentjes vroegen om een uitdaging en een exclusieve behandeling. prijs is inclusief verzendkosten en originele verpakking
Het resultaat is A-symmetrisch en ik vind het erg mooie en aparte uitstraling geven.
Wie durft in goud en bruin? Als je een druppeltje parfum op de lavasteen doet....aroma-therapie oorbellen De zilveren franse hoek oorbellen zijn 15mm 
De geometrische lavasteentjes zijn 25 mm. Gewicht voor 1 oorbel: 4 gram. Licht om te dragen.
De hoogte totaal van de oorbellen: 55 mm of 5.5 cm Prijs is inclusief verzendkosten......

€23,00

Groen Stengel Schaaltje

Groen stengel schaaltje glas ring juwelenschaaltje sieraden schaaltje-kaarsenstandaard snackschaaltje gefused glas met een gouden randje Ik heb deze schaaltjes ontworpen en gemaakt van fused glas, in eigen atelier in Leiden. Handgemaakt, dus niet perfect.
De lagen glas worden gesmolten in mijn glasoven op een temperatuur van ongeveer 800 graden gedurende 18 uur. Bij de 2e stook vorm ik de glazen plaat om in een vorm. Deze schaaltjes zijn perfect op uw nachtkastje voor oorbellen, ringen, kettingen en losse spulletjes.
Maar dit kleine schaaltje kan ook worden gebruikt voor thee licht kaarsen, snacks of snoepjes.   Uw schaaltje meet ongeveer 13 X 13 cm.  
Gewicht 162 gram. 
Het komt zorgvuldig verpakt in papier en noppenfolie om ervoor te zorgen dat het veilig aankomt.
Het past nog net door de brievenbus, daardoor is, ondanks het gewicht, de prijs nog laag. 
 

€27,00

Spikkies Pate de Verre Schalenset van 2

Pate de Verre kunst glas schaaltjes in wit met glasfusing details, Fused glas schaal, kunstwerkje Dutch Design Nederland. De schaaltjes zijn gemaakt middels de glastechniek: Pate de Verre. 
Het lijkt net suiker, deze witte schaaltjes. 
Lijkt zeer bros, maar is best stevig. 
Het is niet echt een gebruiksvoorwerp. meer decoratief bedoeld.
Een prachtig kunstwerkje voor elke tafel.  Hoe Pate de Verre gemaakt wordt, kan je lezen op mijn blogpost: ( zie ook mijn links)
https://madebymirjamblog.wordpress.com/2015/11/08/hoe-maak-jij-nou-pate-de-verre-wordt-me-wel-eens-gevraagd/
....Maar je kan ook zoeken in mijn links....
https://wordpress.com/block-editor/post/madebymirjamblog.wordpress.com/8437 Hoogte van de schaaltjes zit tussen de 4 en 5 cm
Diameter is 13 cm De prijs is voor 2 schaaltjes incl verzendkosten...
 

€110,00

Glasblad op zilver

Glasblad op zilver Mooi stukje glas in blauw geel, gezet in een zilver blad, gemaakt van 925 sterling zilver..  Een prachtig statement van een sieraad....niet te groot en niet te klein.... Gewicht: 11 gram breedte van het blad; 5,5 cm Lengte van het blad: 5 cm Ik doe er een mooi zilverkleurig collier bij.  De prijs is inclusief de verzendkosten .....kijk ook eens bij mijn links en in mijn exto-blog voor verdere ideeen......  

€45,00

glascollier in blauw wit geel

Glascollier met in de hanger blauw wit en een beetje geel. Mooi om te krijgen en te geven.  Ik doe er een mooi collier bij, zodat de hanger mooi om de hals valt.  Gewicht 16 gram hoogte van de hanger 3 cm breedte van de hanger 8 cm Het sieraad wordt verpakt in een handgemaakt cadeauzakje.  En de prijs is inclusief verzendkosten. .....kijk ook eens op de exto-blog en mijn links voor ideeen.....

€29,00

Glas op groot zilver herfstblad

Glas op zilver groot herfstblad Mooi statement sieraad met cobalt blauw rubber collier en zilveren herfstblad met gefused glas Het sieraad wordt verpakt in een mooi handgemaakt sieradenzakje of boxje. Mooi om te krijgen en om te geven. 
De prijs is inclusief verzendkosten. IN EXPOSITIE

€45,00

Glas op zilver feest hanger

Glas op zilver feest hanger Mooi statement hanger van zilver met gefused glas in mooie feestkleurtjes Het sieraad wordt verpakt in een mooi handgemaakt sieradenzakje of boxje. Mooi om te krijgen en om te geven. 
De prijs is inclusief verzendkosten. Gewicht 17 gram
De hanger is 4 x 9 cm Kijk ook eens bij mijn links en EXTO-blog

€45,00

glassieraad in blauw geel

Glassieraad in blauw en geel.  Een statement glas sieraad dat mooi om de hals valt. Ik lever er een  gratis collier  bij.  Hoogte van de hanger; 4 cm Breedte van de hanger 10 cm gewicht 29 gram Het sieraad wordt zorgvuldig verzonden in een handgemaakt cadeauzakje. Zo is het leuk om te krijgen en te geven.  De prijs is inclusief verzendkosten. .....voor de ideeen, kijk ook eens op mijn links en mijn exto-blog........   

€29,00

Lava Oorbellen zilver

Lava oorbellen in zilver en in geometrische driehoek oorbellen.
Lange bungelende A-symmetrische, zilver 925, exclusieve oorbellen.
Ik heb deze mooie lava steen oorbellen gemaakt van zilver met aparte driehoeks lava steentjes in petrol oorbellen. 
Deze geometrische lava steentjes vroegen om een uitdaging en een exclusieve behandeling, dus ik heb ze A-symmetrisch verwerkt.
Het resultaat is erg mooi en apart. Doordat de lavasteentjes diffuus zijn absorberen ze aromatische olien of uw allerfijnste parfum. Doe een paar druppeltjes op een lavasteentje en U hebt uren lang plezier van deze aromatherapie. De zilveren franse hoek oorbellen zijn 15mm ongeveer 
De geometrische lavasteentjes zijn 25 mm ongeveer.
Het is handgemaakt, dus elke oorbel verschilt van elkaar.
Driehoek A-symmetrische parfum-aromatherapie sieraad Gewicht voor 1 oorbel: 5 gram 
De hoogte totaal van de oorbellen: 55 mm of 5.5 cm pris is inclusief verzendkosten en originele verpakking

€23,00

Lava ster zilver oorbel in zwart wit

Ik heb deze mooie lava steen oorbellen gemaakt van zilver met een witte sterretjes lava steen, gecombineerd met een zwart lava steentje.  Het resultaat is gedurfd en apart.
En een sfeermaker met Kerstmis.
Zilveren Lavasteen sterretjes in zwart en wit 925 zilveren oorbellen-
Lange bungelende exclusieve oorbellen.
Wie durft in zwart en wit? Deze lava steentjes zijn perfect om uw aromatische olien of uw favoriete parfum te absorberen. Lava steentjes zijn diffuus en daarom fijn voor urenlange aromatherapie. De zilveren franse hoek oorbellen zijn 25mm 
De sterretjes lavasteentjes zijn ook 25 mm. Gewicht voor 2 oorbellen: 8 gram ( 4 gram per oorbel)
De hoogte totaal van de oorbellen: 60 mm of 6 cm prijs is inclusief verzendkosten en ik maak altijd wat leuks van de verpakking....

€23,00

Nederland schaal

Schaal van blauw glas.  Met Nederlandse "stempel". Uniek handgemaakt

€120,00

Purple Sun schaal

Paarse zon schaal. IN EXPOSITIE   Gewicht: 765 gram   Inclusief verzendkosten, of kom de schaal ophalen in atelier.  

€130,00

Nervous System schaal

Nervous System schaal van glas, uitgevoerd in blauw en groen.  Uniek en handgemaakte schaal 

€120,00

pate de verre schalenset van 3

3 mooie pate de verre glas schalensetje in zeegroen en blauw.  Hoe ik Pate de Verre maak, kan je ook nalezen op mijn blogpost.  Dit is te vinden via mijn links, maar ook:  https://madebymirjamblog.wordpress.com/2015/11/08/hoe-maak-jij-nou-pate-de-verre-wordt-me-wel-eens-gevraagd/

€140,00

glassieraad in wit

Een mooi glassieraad in wit , groot van formaat, maar een mooie eye-catcher om de hals. Een sieraad om de show mee te stelen. Ze valt ook nog eens fijn om de hals.....in het colliertje wat ik er gratis bij doe. gewicht 33 gram breedte 12 cm hoogte 3,5 cm De prijs is inclusief verzendkosten.  Ik verpak alles in een mooi handgemaakt zakje, zodat het leuk is om te krijgen en te geven. -----Kijk ook eens in mijn links en Exto-blog voor andere ideeen..........      

€29,00

Robijn Glas en zilver hanger

Een klein robijntje met blauw en rood Glas op een zilveren hanger. Het mooie robijntje zit in een mooi zetkastje. Het glas is gevat in zilveren pins. Mooi statement hanger van zilver met gefused glas in mooie blauw rode kleurtjes Het sieraad wordt verpakt in een mooi handgemaakt sieradenzakje of boxje. Mooi om te krijgen en om te geven. 
De prijs is inclusief verzendkosten. Gewicht 17 gram
De hanger is 4 x 8,5 cm ( met hangverbinding erbij 9,5 cm lang)  Kijk ook eens bij mijn links en EXTO-blog

€48,00

kruisjesschaal2

Dichte schaal van glas met kruismotief, gemaakt door glas-fusing techniek. IN EXPOSITIE

€130,00

Twee 3-hoekjes in rood glas schaal

Twee 3-hoekjes in rood glas schaaltje. Fused glas kunst schaaltje Juwelenschaaltje, kaarsenhouder, snackschaaltje van gefused glas.
Twee driehoekjes in Rood schaaltje van gefused glas. Ik heb deze schaaltjes ontworpen en gemaakt van fused glas, in eigen atelier in Leiden. Handgemaakt, dus niet perfect.
De lagen glas worden gesmolten in mijn glasoven op een temperatuur van ongeveer 800 graden gedurende 18 uur. Bij de 2e stook vorm ik de glazen plaat om in een vorm. Deze schaaltjes zijn perfect op uw nachtkastje voor oorbellen, ringen, kettingen en losse spulletjes.
Maar dit kleine schaaltje kan ook worden gebruikt voor thee licht kaarsen, snacks of snoepjes.   Uw schotel meet ongeveer 12 X 12 cm.  
Gewicht 137 gram. 
Het komt zorgvuldig verpakt in papier en noppenfolie om ervoor te zorgen dat het veilig aankomt.

€28,00

Vier Handen Op Een Buik Hanger

Vier handen op een buik hanger, uitgevoerd in glas en zilver.  Een mooi symbolisch cadeau voor zwangere vrouw Lengte van de hanger 6 cm Breedte van de hanger 3 cm Gewicht 15 gram Het cadeau komt naar U toe in een handgemaakt giftzakje en doosje De prijs is inclusief verzendkosten

€45,00

hartjes schaaltje

Klein schaaltje van blauw glas, met de afbeelding van een hart erin gebrandschilderd. Handgemaakt, gefused en tot schaaltjwe gevormd 11 x 11 cm hoog 2,5 cm Prijs is incl. verzendkosten

€35,00

Korenbloemen schaal

Vierkante schaal, gemaakt middels de glasfusing-techniek. Afbeelding Korenbloemen.

€130,00

Abstracte schaal DaDa

Abstracte schaal in rood zwart wit en geel.  Baoli glas en met gaten. Handgemaakt en uniek. 

€120,00

Esdoornzaadjes oorbellen van zilver en glas

Esdoorn zaadjes glas oorbellen glinsteren aan je oor, fused glas kunst oorsieraad van zilver 925, botanisch en floraal voor een tuinierster
Het glas is handgemaakt door mij en uniek. Het is een On-Of-A-Kind. 
Ik heb gewerkt met doorzichtig glas met een spoortje kleurtjes geel en blauw. 
Bij glass-oorbellen moet je altijd erg oppassen dat ze niet te zwaar worden om te dragen aan de oren. Op oor-stress zit niemand te wachten.
Op deze manier bleven de oorbellen 6 gram per oorbel.  Elke zilveren 925 oorbel weegt 6 gram
Lengte ongeveer 7,5 cm, breedte 3 cm De oorbellen worden verpakt in een handgemaakt cadeau-zakje.
Dus ook leuk om te geven. http://etsy.com/shop/madebymirjam Zie ook mijn link op TikTok: https://www.tiktok.com/@madebymirjam/video/7086012866930806022?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=6934276718581892614  Glas-oorbellen zijn ware kleine kunststukjes van glas aan je oor! ... Altijd een feestje om weer nieuwe oorbellen van glas te maken. Het glas mag niet te zwaar zijn, dus moet er eerst een zo klein mogelijk, maar licht en mooi objectje gemaakt worden van glas. Kunstwerkjes. Daarbij streef ik er naar om de 2 objectjes zo veel mogelijk op elkaar te laten afstemmen. Hoe zwaarder het glas, hoe meer kans op oor-stress, wat minder prettig draagbaar is. Het resultaat is altijd mooi. Een glas-oorbel is altijd een uniek kunstwerkje aan je oor.  Er staan nog meer oorbellen hier op EXTO in mijn webshop.  

€29,00

Kunstwerkje Vaas Waxinelichtje van glas met Serotonine Molecule

Kunstwerkje Vaas, waxinelichtjes of gewoon een mooi object van glas.  Op 1 bodem is het gelukshormoon Serotonine subtiel verbeeld..  Door er een dun glaasje in te zetten wordt het vanzelf een klein vaasje.  En door er een kaarsje in te zetten een waxine-lichtje.  De hoogte varieert van 18cm De grillige breedtje is 22 cm  of zijn breedtst.  Het object is gemaakt van fused glas in de kleuren zwart wit rood en blauw.  Hoe het gemaakt is heb ik in mijn weblog beschreven: madebymirjam.nl

€65,00

Object Vaasjes of Waxine-lichtjes van fused glas

Objectjes, wat gebruikt kan worden als Vaas of waxinelichtjes.  Het kan allemaal met deze 2 objectjes, gemaakt van fused glas.. Door er een dun glaasje in te zetten wordt het vanzelf een klein vaasje.  En door er een kaarsje in te zetten een waxine-lichtje.  De hoogte is variabel tot 9cm .  De breedte is ook variabel tot 10  cm.  Hoe het gemaakt is heb ik in mijn website beschreven: madebymirjam.nl ( Blog: Waxinelichtjes van fused glas maken)  Op madebymirjam.nl zijn ook meer foto's te zien.van deze objectjes.  De prijs is voor de 2 objectjes, inclusief verzendkosten. (Of ik kom het langsbrengen....) 

€80,00

Plafonniere Zon

Plafoniere ZON Handgemaakt en uniek. glas kunstwerk. Er is er maar 1 van. 

€100,00

Puntvaas Koraalduivel in glas

Puntvaas koraalduivel in glas. Deze koraalduivel/vis is niet giftig,............. Decoratief object. Handgemaakt en gestookt. 

€130,00

puntvaas Nachtbloem

Puntvaas in glass, uniek en handgestookt. .

€100,00

Puntvaas Pijlstaart in Glas

Puntvaas  Pijlstaart. Kleurvol object met vele ronde uitsteekstels. Handgemaakt en gestookt in eigen glasoven.

€130,00

puntvaas van glas in confetti

Punt vaas van glas in confetti kleuren. De rand van de vaas golft en dat is niet goed te zien op de foto.  Mooi, decoratief, handgestookt en handgemaakt.

€130,00

Schaaltje in rose rood van glas

Laag bakje van roze glas.  Op de rand zijn rode abstracte motieven in  gebrand. Handgemaakt en handgestookt.

€90,00

Schaaltje Nachtschaduw

Schaaltje, in zwart met witte schaduwen, met een decoratieve bolling.Nachtschaduw Handgemaakt en uniek 

€90,00

Vaasje, waxinelichtjes of 2 objectjes van glas.

Vaas, waxinelichtjes of objectjes van glas.  Het kan allemaal met deze 2 objectjes, gemaakt van fused glas.. Op 1 bodem is het gelukshormoon Serotonine subtiel verbeeld..  Door er een dun glaasje in te zetten wordt het vanzelf een klein vaasje.  En door er een kaarsje in te zetten een waxine-lichtje.  De hoogte varieert van 8cm tot 12 cm..  De breedte is ook variabel tot 15  cm.  Hoe het gemaakt is heb ik in mijn website beschreven: madebymirjam.nl ( Blog: Waxinelichtjes van fused glas maken)  Op madebymirjam.nl zijn ook meer foto's te zien.van deze objectjes.  De prijs is voor de 2 objectjes. 

€80,00

Adrenaline Molecule oorbellen

Adrenaline molecule oorbellen, Epinephrine chemisch sieraad, hormoon en neurotransmitter, zwart Nerdy gift voor hem en haar, wetenschap, biologie Adrenaline is een hormoon en neurotransmitter. 
Adrenaline kan in grote hoeveelheden door het lichaam zwieren, wanneer we stress ervaren.
Ook bij kou, hitte, honger, dorst, en pijn, bij fysieke inspanning, kan de Adrenaline-productie verhoogd zijn.
Adrenaline is schadelijk als het in grote hoeveelheden langdurig door het lichaam raast.  De Adrenaline molecule oorbellen  zijn 5 cm lang. 
En zijn superlicht in gewicht, Geen oor-stress bij 1 gram of minder.
De Molecules zijn handgemaakt en ontworpen door mij middels het 3D proces. 
Handgemaakt, dus niet perfect.  Ik wens je alle goeds met deze veilige stoot adrenaline en deze molecule oorbellen voor 2021 en de rest van je leven. De oorbellen wordt verpakt in een mooi handgemaakt zakje.  En de prijs is inclusief de verzendkosten. 

€19,00

Bloemen kantpatroon schaal

Schaal, gemaakt van fused glas, met bloemen kantpatroon, verwerkt in alle lagen glas.  Het is een dichte schaal en vrij zwaar met zijn 950 gram.. 

€130,00

Driehoeks glashanger

Deze driehoeks glashanger heeft prachtige wolkjes en verschillende tinten goud en blauw. Het staat prachtig op de huid..Ze is een statement en uniek.  Gewicht is 23 gram. Ik doe er een fijn collier bij zodat het mooi om de hals valt. .  Lengte van de hanger is 5 cm.  De breedte is 4 cm.  Het wordt duurzaam en kunstzinnig ingepakt, zodat het leuk is om de druppel  te krijgen en te geven ( dwz met gebruik van herbruikte materialen)  En de prijs is inclusief verzendkosten.

€25,00

Druppel glashanger

Deze druppel glashanger met tinten blauw en gouden verfstrepen is uniek. Het goud komt mooi tot zijn recht als het op de huid gedragen wordt en geeft een sjieke uitstraling. heel mooi... Gewicht is 15 gram. Ik doe er een fijn collier bij zodat het mooi om de hals valt. .  Lengte van de hanger is 6 cm.  De breedte is 3cm.  Het wordt duurzaam en kunstzinnig ingepakt, zodat het leuk is om de druppel  te krijgen en te geven ( dwz met gebruik van herbruikte materialen)  En de prijs is inclusief verzendkosten

€25,00

Endorfine molecule collier, het pain killer hormone sieraad

Endorfine molecule ketting, neurotransmitter sieraad met pijnstiller killer hanger, opiaten, psychologie, micro-biologie liefde orgasme, opwinding, pijn.
Endorfine is een neurotransmitter met pijnstillende eigenschappen.
Endorfines worden geproduceerd door de hypofyse (hypothalamus bij gewervelden) tijdens lichamelijke inspanning, opwinding, pijn, pittig eten, liefde en een orgasme. 
Ze lijken op opiaten in hun vermogen om pijnstilling te veroorzaken evenals een gevoel van welbevinden en geluk. Het Endorfine molecule is groot en ik vond hem het mooist in een V-vorm.
Endorfine molecule is 3 inch breed of 8 cm. 
Hoogte van het molecule is 6.2 inch of 16 cm. 
Het collier valt mooi asymmetrisch in V-vorm om de hals met 45 cm of 18 inch. Hoe ik de molecules maak? Ik heb er een blogpost over geschreven in Corona-tijd op Wordpress: Ook vertel ik er over in de blog op Exto. 
https://wordpress.com/post/madebymirjamblog.wordpress.com/8640
Oxytocin is een groot molecule, dus veel uitzoekwerk en aangevuld naar eigen artistiek inzicht. 
De Molecules zijn handgemaakt door mij middels het 3D proces van bio-afbreekbaar filament. 
Het is een eigen ontwerp.  Het sieraad komt naar je toe in een handgemaakte verpakking.... Gewoon omdat hergebruik/milieu hoog in mijn vaandel staat, voor zover het mogelijk is.  

€36,00

Gaten in het glas, blauw geel groene schaal

Gaten in het glas, blauw, geel groene schaal.  Mooie schaal met veel kleurschakeringen en vervloeiingen, die in de glasoven ontstaan is. De schaal is hoog gefused, waardoor de gaten mooi rond zijn geworden.. 

€130,00

Glascollier in blauw geel

Een statement glas juweeltje wat mooi om de hals valt.Het lijkt wel een maskertje.
Ik lever er dit gratis blauw collier met magneetslotje bij.  Hoogte van de hanger; 4 cm
Breedte van de hanger 8 cm
gewicht 15 gram Het sieraad wordt zorgvuldig verzonden in een handgemaakt cadeau-zakje. Zo is het leuk om te krijgen en te geven.  Ik maak het glassieraad zelf in eigen glasoven, middels de glas-fusing- techniek. 
De oven wordt gecontroleerd opgestookt  tot 820 graden, en weer langzaam afgekoeld. Dit hele proces duurt  ruim 18 uur.  
De oogjes van de hangertjes is metaal ( geen zilver) De prijs is inclusief verzendkosten en ik verpak mijn sieraden altijd op een aparte manier, zodat het leuk is om te geven of om te krijgen.....
 

€29,00

glashanger, geinspireerd op Gustav Klimt

Deze glashanger is bijzonder en geinspireerd op Gustav Klimt. Al zou ik nooit zo'n mooie voorstelling in glas kunnen maken, deze hanger laat een impressie zien.. Ik maak het glassieraad zelf in eigen glasoven, middels de glasfusing- techniek. 
De oven wordt gecontroleerd opgestookt  tot 820 graden, en weer langzaam afgekoeld. Dit hele proces duurt  ruim 18 uur.  
Het oog van het hangertje is metaal ( geen zilver) Ik lever het kleine colliertje er bij.  De hanger is 3,5 x 5,5  cm.  
De collier valt mooi en is 45 cm
Gewicht  25 gram. De hanger is verpakt in een handgemaakt cadeau-giftzakje.  De prijs is inclusief verzendkosten. 
 

€29,00

Glashanger - Hond en zijn schaapjes -

Driehoeks glashanger, met daarin de voorstelling verwerkt van een hondje die zijn schaapjes hoedt. Ik heb een hond, die meehelpt met schapen hoeden, vandaar dat ik dit verhaal wilde verwerken in een sieraad. Ik maak het glassieraad zelf in eigen glasoven, middels de glasfusing- techniek. 
De oven wordt gecontroleerd opgestookt  tot 820 graden, en weer langzaam afgekoeld. Dit hele proces duurt  ruim 18 uur.  
Het oog van het hangertje is metaal ( geen zilver) De hanger is 7 x 3,5 cm.  
De collier valt mooi en is 45 cm
Gewicht  32 gram. De hanger is verpakt in een handgemaakt cadeau-giftzakje. En de prijs is incl. verzendkosten. 

€29,00

Glashanger Wit met roosje

Lieve Glashanger van wit glas met ingelegd koper in een bloemvorm - een roosje-.  Zeer subtiel, maar wonderschoon gelukt. Ze staat prachtig op een wat donkere huidtint.  Het gewicht van de hanger is 19 gram.  ik doe er een klein collier bij, waardoor mooi langs de hals valt. De hanger is 3,5 cm breed en de lengte is 3 cm.  Ik pak het cadeau kunstzinnig in, zodat het leuk is om te krijgen en te geven. ( wel duurzaam, met hergebruik van materialen )  De prijs is inclusief verzendkosten

€27,00

Groot Glassieraad in rood en zwart

Grote Statement Glashanger in Rood en Zwart fused glas kunst ketting, Nederlands glassieraad met bijpassend collier.
Ik maak het glas zelf in eigen glasoven, middels de glasfusing- techniek.
Het zit hiervoor 18 uur in de oven, die gefaseerd opgestookt is tot 820 graden en gecontroleerd afgekoeld wordt.
Het oog van het hangertje is metaal ( geen zilver) De hanger is 8 x 9 cm.  
De collier valt mooi en is 45 cm
Gewicht  40 gram. De hanger is verpakt in een handgemaakt cadeau-giftzakje of doosje. 

€30,00

Happy Molecule schaal

Deze mooie blauwe schaal is gemaakt via de glasfusing en brandschilder techniek.  Er zijn 4 happy molecules in verwerkt: Dopamine, Serotonine, Endorfine en Oxytocin.  Er zit een handgemaakt boekje bij over het maakproces en de molecule-uitleg. ( boekje is handmade, dus niet perfect) Gewicht is 1078gram

€130,00

Koffie Molecule oorbellen

Koffie molecule oorbellen, Caffeine Molecule sieraad, cappuccino, coffee cafe verslaafd, molecular juweeltje in zwart en goud bruine oorbel. Hou je van de geur van koffie?
Hou je van koffie, cappuccino, coffee? Lengte van de oorbellen; 5 cm
Gewicht van de oorbel is minder dan 1 gram, dus geen oor-stress. De Molecules zijn handgemaakt door mij middels het 3D proces van bio-afbreekbaar filament. Het is een eigen ontwerp.
Een mooie symbolische gift. Op verzoek is het molecule meermalen uit te voeren.

€19,00

Konings-Blauwe glas oorbellen

Speciale Konings-blauwe glas oorbellen van Fused glas kunst, Zilveren glasoorbel,unieke Glassieraden Bungelend glasfusing sieraad uit Nederland
Het glas is handgemaakt door mij en uniek.
Door verschillende kleuren blauw te gebruiken, zijn er mooie kleurschakeringen.
En daardoor glinstert het glas aan je oor en dat is een lust om naar te kijken.  Ik heb zilveren 925 oorbellen gebruikt, daardoor nikkelvrij.  Koningsblauw glasoorbel 
Elke oorbel weegt 3 gram
Lengte ongeveer 5 cm ( of 2 inch) Breedte ongeveer 1,5 cm ik maak een feestje van het inpakken, zodat het sieraad leuk is om te krijgen en te geven.....  

€25,00

Koningsblauwe Glasschaaltjes-set in de Pate de Verre Glas-techniek

Koningsblauwe glasschaaltjes set in de  Pate de Verre kunst techniek., Fused glas schaal, kunstwerkje Dutch Design Nederland glas-fusing madebymirjam Het schaaltjes zijn gemaakt middels de glastechniek: Pate de Verre. 
Het lijkt net suiker. 
Lijkt zeer bros, maar is best stevig. 
De set  is niet echt een gebruiksvoorwerp. meer decoratief bedoeld.
Het zijn prachtig kunstwerkjes voor elke tafel. 
Hoe Pate de Verre gemaakt wordt, kan je lezen op mijn blogpost: 
https://madebymirjamblog.wordpress.com/2015/11/08/hoe-maak-jij-nou-pate-de-verre-wordt-me-wel-eens-gevraagd/
....Maar je kan ook zoeken in mijn links....
In deze serie heb ik 4 schaaltjes gemaakt, zie mijn andere foto's. Hoogte van de schaaltjes zit tussen de 4 en 5 cm
Diameter is 14 cm, en groter en kleiner Kleine note, de kleuren kunnen donkerder of lichter zijn, afhankelijk van uw monitor etc... .Vanwege de kwetsbaarheid van Pate de Verre glas verstuur ik dit item alleen in Nederland.  En het allerliefst komt ik het langsbrengen of komt U het ophalen. 
Maar in overleg kunnen we voor verzending naar buitenland misschien tot een oplossing komen, het is helaas erg kostbaar.

€160,00

Koningsblauw pate de verre schaaltje met fused glas details

Koningsblauwe Pate de Verre kunst glas schaaltjes, Fused glas schaal, kunstwerkje Dutch Design Nederland glas-fusing madebymirjam Het schaaltje is gemaakt middels de glastechniek: Pate de Verre. 
Het lijkt net suiker. 
Lijkt zeer bros, maar is best stevig. 
Het is niet echt een gebruiksvoorwerp. meer decoratief bedoeld.
Een prachtig kunstwerkje voor elke tafel. 
Hoe Pate de Verre gemaakt wordt, kan je lezen op mijn blogpost: 
https://madebymirjamblog.wordpress.com/2015/11/08/hoe-maak-jij-nou-pate-de-verre-wordt-me-wel-eens-gevraagd/
....Maar je kan ook zoeken in mijn links.... Hoogte van de schaaltjes zit tussen de 4 en 5 cm
Diameter is 14 cm Kleine note, de kleuren kunnen donkerder of lichter zijn, afhankelijk van uw monitor etc.... Vanwege de kwetsbaarheid van Pate de Verre glas verstuur ik dit item alleen in Nederland.  En het allerliefst komt ik het langsbrengen of komt U het ophalen. 
Maar in overleg kunnen we voor verzending naar buitenland misschien tot een oplossing komen, het is helaas erg kostbaar.
 

€67,00

Lichtblauwe oorbellen van glas en zilver

Lichtblauwe glas oorbellen, Speciale glas oorbellen van Fused glas kunst, Zilveren glasoorbel, unieke Glassieraden Bungelend glasfusing sieraad uit Nederland
Het glas is handgemaakt door mij en uniek.
Door verschillende kleuren blauw te gebruiken, zijn er mooie kleurschakeringen.
En daardoor glinstert het glas aan je oor en dat is een lust om naar te kijken.  Ik heb zilveren 925 oorbellen gebruikt, daardoor nikkelvrij.  Lichtblauwe glasoorbel
Elke oorbel weegt 3 gram
Lengte ongeveer 4,5 cm en breedte 1,5 cm Van het inpakken maak ik altijd een feestje, zodat het leuk is om te geven en te krijgen....
   

€25,00

Monogram oorbellen van zilver en glas in A

Monogram oorbellen, Initialen oorbel, A letter oorbel, Naam oorbel, Speciale oorbellen van Fused glas, Zilveren glasoorbellen, unieke Glassieraden Het glas is handgemaakt door mij en uniek.
Door verschillende kleuren blauw te gebruiken, zijn er mooie kleurschakeringen.
En daardoor glinstert het glas aan je oor en dat is een lust om naar te kijken.  Ik heb zilveren 925 oorbellen gebruikt, daardoor nikkelvrij.  Elke A oorbel weegt 4 gram
Lengte ongeveer 5 cm ( of 2 inch) Breedte ongeveer 2,5 cm De oorbellen worden verpakt in een handgemaakt cadeauzakje.
Dus ook leuk om te geven.
 

€25,00

Oxytocin Molecule collier, knuffelhormoon liefdes sieraad

Oxytocine molecule ketting, knuffelhormoon sieraad, hormoon en neurotransmitter collier, psychologie, micro-biologie borstvoeding, baby, plezier, liefde.
Het Oxytocine hormoon is een neurotransmitter en heeft een belangrijke rol bij het verbinden van sociale contacten met gevoelens van plezier. Het speelt een centrale rol bij moederbinding, vriendschappen en romantische interacties, evenals bij seksualiteit. Ook bij het verrichten van zorgtaken wordt er meer oxytocine aangemaakt. Omdat oxytocine ook een belangrijke rol speelt bij de hechting van opvoeder en kind, wordt het ook wel het knuffelhormoon genoemd. 
Waar oxytocine binnen de eigen groep de binding versterkt, kan het richting andere groepen agressief gedrag in de hand werken, vooral als deze groepen als bedreigend worden ervaren. Oxytocine wordt geproduceerd in de hypothalamus. Het wordt vervolgens getransporteerd naar en opgeslagen in Herringlichaampjes bij axon-uiteinden in de neurohypofyse en kan hier worden afgegeven. Oxytocine heeft een aantal functies, waaronder contractie van glad spierweefsel (bijvoorbeeld de baarmoeder), en het regelen van de toeschietreflex bij borstvoeding.  Oxytocin molecule is 5.5 inch breed of 14 cm. 
Hoogte van het molecule is 2.8 inch of 8 cm. 
Het collier valt mooi om de hals met 51 cm of 20 inch. Hoe ik de molecules maak? Ik heb er een blog over geschreven op EXtTO. Oxytocin is een groot molecule, dus veel uitzoekwerk en aangevuld naar eigen artistiek inzicht. De Molecules zijn handgemaakt door mij middels het 3D proces van bio-afbreekbaar filament. Het is een eigen ontwerp. Nu heb ik ook een stof-patroon van dit molecule ontworpen, je kunt ze vinden en bestellen op https://www.motiflow.com/ .....en zoek bij ontwerpers naar madebymirjam, en je vindt al mijn molecule-ontwerpen.  Het sieraad komt naar je toe in een handgemaakte verpakking.  

€36,00

Rode wijn molecule oorbellen

Rode wijn molecule oorbellen, laten we proosten op 2021, molecule sieraad in zwart en rood, psychologie, biologie, vriendschap wetenschap DNA Het rode wijn molecule heeft n mooie vorm, wat zeker naar meer smaakt.
De lengte van deze oorbellen is 5 cm. De Molecules zijn handgemaakt door mij middels het 3D proces van bio-afbreekbaar filament. Het is een eigen ontwerp.
En proost....
Hello 2021....2022.....Laten we toasten! Een mooie symbolische gift. Naar U gestuurd in een handgemaakte, kunstzinnige verpakking.  Op verzoek is het molecule meermalen uit te voeren.. Nu heb ik ook een stof-patroon van dit molecule ontworpen, je kunt ze vinden en bestellen op https://www.motiflow.com/ .....en zoek bij ontwerpers naar madebymirjam, en je vindt al mijn molecule-ontwerpen.  ..

€19,00

Rum molecule oorbellen

Hou je ook zo van Bacardi-cola? De Rum molecule oorbellen  zijn 5 cm lang. 
En zijn superlicht in gewicht, Geen oor-stress bij 1 gram of minder.
De Molecules zijn handgemaakt en ontworpen door mij middels het 3D proces. 
Handgemaakt, dus niet perfect.  Ik wens je alle goeds met deze Rum molecule oorbellen voor 2021 en de rest van je leven.
....en nog veel cocktails...... De oorbellen wordt verpakt in een mooi handgemaakt zakje. 

€19,00

Serotonine Dopamine schaaltjes glas kunst

Serotonine Dopamine schaaltje van glas kunst, wetenschap ringen-kommetje, molecule geluk symbolen, biologie, psychologie, neurotransmitter. Scheikunde formules. Serotonine is een modern symbool van geluk.
Serotonine molecules hebben interacties met receptoren in ons brein voor gevoelens van geluk en blijheid..
Het molecuul heeft ook een elegante vorm. Iedereen die wel eens depressief is geweest, weet het belang van Dopamine.
De Neurotransmitter Dopamine werkt in het pleziercentrum van ons brein.
Het motiveert ons tot plezierige activiteiten zoals eten, kussen, verliefdheid en ......met nieuwe dingen experimenteren.......
Ook heeft het een functie bij plezier, bewegings-controle en geheugenattenties.  Ik heb deze schaaltjes ontworpen en gemaakt van fused glas, in eigen atelier in Leiden. 
Handgemaakt, dus niet perfect.
De lagen glas worden gesmolten in mijn glasoven op een temperatuur van ongeveer 800 graden gedurende 18 uur. Bij de 2e stook vorm ik de glazen plaat om in een vorm.
Deze schaaltjes zijn perfect op uw nachtkastje voor oorbellen, ringen, kettingen en losse spulletjes.
Maar dit kleine schaaltje kan ook worden gebruikt voor thee licht kaarsen, snacks of snoepjes.  
Ik kan er een naam of datum in graveren......laat mij dat weten als U dat wenst.  Hoogte: 3cm
Omtrek: 10 cm .
Gewicht: 160 gram IK wens je alle geluk met deze serotonine en dopamine schaaltjes.  De prijs is voor beide schaaltjes. 
De schaaltjes worden ingepakt in een mooie handgemaakte verpakking. 
 

€60,00

Serotonine kort collier

Dit DNA sieraad, Serotonine is een modern symbool van geluk.
Serotonine molecules hebben interacties met receptoren in ons brein voor gevoelens van geluk en blijheid..Het molecuul heeft ook een elegante vorm. Serotonine is een heel belangrijk stofje in onze hersenen. Het is een neurotransmitter. Deze heeft grote invloed op onze stemmingen, seksueel gedrag, pijntransmissie, slaapgedrag en ons eetgedrag. Serotonine wordt gemaakt uit eiwitten, die in onze voeding voorkomt en worden dan afgebroken tot aminozuren. Een belangrijk aminozuur is tryptofaan. Hieruit wordt 5 http gemaakt en dat wordt in de lever en hersenen omgezet tot serotonine. Ik ga het niet ingewikkelder maken, maar ik weet wel hoeveel ellende het teweegbrengt wanneer je een tekort aan serotonine hebt.
Depressie, somberheid, zijn geen fijne zaken. Dit Serotonine collier is handgemaakt door mij middels het 3D proces met biologisch afbreekbaar filament. ( een soort hergebruikt product)  
De voorkant is zilvergrijs ietwat glimmend, de achterkant is mat 
Handgemaakt, dus niet perfect. 
Het collier is 49 cm lang. Ik wens je alle geluk met deze serotonine ketting Het sieraad wordt verpakt in een handgemaakt zakje en doosje, zodat het een echt cadeau is om uit te pakken.. Nu heb ik ook een stof-patroon van dit molecule ontworpen, je kunt ze vinden en bestellen op https://www.motiflow.com/ .....en zoek bij ontwerpers naar madebymirjam, en je vindt al mijn molecule-ontwerpen. 

€22,00

Serotonine molecule oorbellen zwart

Serotonine oorbellen in zwart uit de molecule-lijn. Dit Nederlands DNA sieraad is een modern symbool van geluk.. Serotonine molecules hebben interacties met receptoren in ons brein voor gevoelens van geluk en blijheid..
Het molecuul heeft ook een elegante vorm. Serotonine is een heel belangrijk stofje in onze hersenen. Het is een neurotransmitter. Deze heeft grote invloed op onze stemmingen, seksueel gedrag, pijntransmissie, slaapgedrag en ons eetgedrag. Serotonine wordt gemaakt uit eiwitten, die in onze voeding voorkomt en worden dan afgebroken tot aminozuren. Een belangrijk aminozuur is tryptofaan. Hieruit wordt 5 http gemaakt en dat wordt in de lever en hersenen omgezet tot serotonine. Ik ga het niet ingewikkelder maken, maar ik weet wel hoeveel ellende het teweegbrengt wanneer je een tekort aan serotonine hebt.
Depressie, somberheid, zijn geen fijne zaken. De Serotonine oorbellen zijn handgemaakt door mij middels het 3D proces met biologisch afbreekbaar filament. ( een soort hergebruikt product)  
De voorkant is zwart ietwat glimmend, de achterkant is mat 
Handgemaakt, dus niet perfect. 
De oorhaakjes zijn zwart grijs staal en nikkelvrij Ik wens je alle geluk met deze serotonine oorbellen Het sieraad wordt verpakt in een handgemaakt zakje. Lengte van het serotonine molecule oorbel is 4 cm. Breedte 2 cm . 
Het gewicht is  minder dan 1 gram voor 2 oorbellen, superlicht dus absoluut geen oorstress. Nu heb ik ook een stof-patroon van dit molecule ontworpen, je kunt ze vinden en bestellen op https://www.motiflow.com/ .....en zoek bij ontwerpers naar madebymirjam, en je vindt al mijn molecule-ontwerpen. 

€19,00

Vaas van blank glas

Vaas van blank glas,  Gestookt in eigen glasoven. 

€120,00

Whiskey molecule oorbellen

Whisky molecule oorbellen, de smaak van Whisky, amphipathic molecules met aroma van guaiacol, gestookt op eiken, biology, drank, alcohol, barkeepers gift of voor een Scotch Whiskey liefhebber of een cocktailmaker.  Whisky is gedistilleerd uit 70% alcohol uit de basis van 3 ingredienten: graan gist en water. 
De smaak van Whisky komt hoofdzakelijk door de Amphipatic molecules, zoals het aroma van Quaiacol. Verder is van belang hoe het graan gedroogd is, of het op eiken vaten is gestookt. De lengte van de Whiskey oorbellen is 5 cm. 
Ze zijn erg licht om te dragen, nauwelijks 1 gram, dus geen oorstress.  De Whiskey Molecules zijn handgemaakt door mij middels het 3D proces van bio-afbreekbaar filament. Het is een eigen ontwerp.
En proost....Hello 2021....2022.....Laten we toasten! Een mooie symbolische gift voor een Whiskey liefhebber of een cocktailmaker of een Scotch Whiskey liefhebber.
Al mijn juweeltjes worden verpakt in een handgemaakt zakje of doosje. Op verzoek is de Whiskey molecule meermalen uit te voeren.  

€19,00

Witte Wijn molecule oorbellen

Witte wijn molecule oorbellen, laten we toasten op 2021, vriendschaps-sieraad, zwart-witte oorbellen Gothic, biologie, psychologie, wetenschap.  Het witte wijn molecule heeft n mooie vorm, wat zeker naar meer smaakt.
Laten we toasten op 2021..... Lengte van de oorbellen is ongeveer 5 cm.
Ze geven geen oor-stress, want ze wegen minder dan 1 gram.
De Molecules zijn handgemaakt door mij middels het 3D proces van bio-afbreekbaar filament. 
Ook witte wijn in zwarte oorbellen voor de Gothic. ( was vroeger hippie, snap t helemaal)   Het sieraad wordt verpakt in een handgemaakt zakje.
Een Mooi cadeau voor een speciale vriendschap. Op verzoek is het molecule meermalen uit te voeren....
 

€19,00

Wodka Molecule oorbellen

Wodka Molecule oorbellen, Moleculair Alcohol Chemie wetenschap sieraad, Biologie, Psychologie, Russisch recept, Barkeepers gift. 
"When life gives you lemons, add Vodka".  Moscow Mule recept
- 45 ml Wodka
- 120 ml Gemberbier
- 1/2 theelepel Angostura bitter, maar kan je ook weg laten.
- 1/2 Limoen
- ijs
De Gemberbier, Wodka limoen en ijs maken het zo lekker........  Ik maakte de moleculen op de 3D printer, het is een eigen ontwerp.
De oorbellen zijn rond de 5 cm lang. 
En ze wegen fijn licht, dus geen oor-stress. Ik maak er altijd een handgemaakt zakje bij. 
En dit recept zet ik ook op een handmade kaartje er bij. 
 

€19,00

Zeebeest Laboratorium glas object

Mooi teer object, gemaakt van laboratoriumglas, afgekeurde bloedbuisjes. En zo gestookt, dat de buisjes iets magisch krijgen. Daarbij blijft het aanzicht mooi, van welke kant je het object ook bekijkt. , Mooi aandenken of cadeau voor wie afstudeert in de medische richting.  

€60,00

Birdies Tiffany

Vogeltje, gemaakt van glas, in de Tiffany techniek.  Zie verder mijn links en blog, voor overig werk.......   

€18,00

Delfts Blauw Schalensetje van 3 in Pate de Verre Glas

Een delicaat Delfts blauw schalensetje in de Pate de verre Techniek van glas.  Een uniek pronkstuk op je kast.  Het grootste schaaltje is 13 cm doorsnee en de andere 2 zijn 12 cm doorsnee.. Handgemaakt.   Hoe ik Pate de Verre maak, kan je ook nalezen op mijn blogpost.  Dit is te vinden via mijn links, maar ook:  https://madebymirjamblog.wordpress.com/2015/11/08/hoe-maak-jij-nou-pate-de-verre-wordt-me-wel-eens-gevraagd/

€120,00

Hartschaaltje met tentakels

Handgemaakt fused glas schaaltje Hart blauw glas Juwelenschaaltje sieraden schaaltje-thee kaarsenhouder-Wetenschap kaarsenstandaard-snackschaaltje gefused glas
Juwelenschaaltje, kaarsenhouder, snackschaaltje van gefused blauw glas. 
Op verzoek gepersonaliseerd met een naam of datum.  Ik heb deze schaaltjes ontworpen en gemaakt van fused glas, in eigen atelier in Leiden. Handgemaakt, dus niet perfect.
De lagen glas worden gesmolten in mijn glasoven op een temperatuur van ongeveer 800 graden gedurende 18 uur. Bij de 2e stook vorm ik de glazen plaat om in een vorm. Deze schaaltjes zijn perfect op uw nachtkastje voor oorbellen, ringen, kettingen en losse spulletjes.
Maar dit kleine schaaltje kan ook worden gebruikt voor thee licht kaarsen, snacks of snoepjes.   Hartschaaltje met tentakels  10 cm x 10 cm 
Hoogte 2,5 cm. Gewicht 60 gram Het komt zorgvuldig verpakt in papier en noppenfolie om ervoor te zorgen dat het veilig aankomt. Met de verpakking kom ik net niet onder de  250 gram, dus iets duurdere qua verzendkosten.
Het past misschien nog wel net door de brievenbus, daardoor is, ondanks het gewicht, de prijs nog laag. 
 

€35,00

heideroosje schaal

Heiderroosje Schaal van glas, opengewerkt, in paars, roze tinten. 

€130,00

Laboratoriumglas vaas object

Mooi teer object, gemaakt van laboratoriumglas, bloedbuisjes. En zo gestookt, dat er toch nog n bloem of iets in kan, Daarbij blijft het aanzicht mooi, van welke kant je het object ook bekijkt. , Mooi aandenken of cadeau voor wie afstudeert in de medische richting.  

€60,00

Onderscheiding Medaille Gedenk-object, Hartje voor Covid, Kerstbal ornament voor 2021

Zoek je nog een mooie onderscheiding voor die ene bikkel die zich zo met heel haar of zijn hart heeft ingezet in de Coronatijd?  Ik heb een mooie onderscheiding ontworpen en uitgevoerd. Ze is op te spelden als medaille , maar ook te gebruiken als decoratie in de kerstboom. Een Rode Kerstbal ornament voor 2020 - 2021 om deze rare Corona-virus-tijd te herdenken, Collectors item uit de Liefdes brieven lijn, Hartje voor Covid, Dutch design, glow in the dark.
 
Hello 2021.....eindelijk kunnen we 2020 achter ons laten....wat een jaar......
Geïnspireerd door het Corona-virus heb ik deze Gedenk medaille ontworpen, ontwikkeld en uitgevoerd.  De onderscheiding of Kerstbal en cijfertjes zijn gemaakt van recycled bio-afbreekbaar filament. 
(De Glow in the Dark kerstbal schijnt in het donker, als ze overdag licht heeft gevangen, zie mijn links) . het object is is 9 cm groot.
Gewicht 6 gram  Je onderscheiding wordt verpakt in een handgemaakte verpakking. Ook leuk om op te sturen om iemand een hart onder de riem te steken....ooit gaat deze tijd voorbij.... Voor meerdere kerstballen / ornamenten....even contacten.....

€18,00

Snow Ice schaal

In Blauw witte tinten glas met brandgesschilderde fragmentjes.  Open schaal met meegestookt ijzerdraad in glasfusing techniek.

€130,00

Vogeltjes op n telefoondraad vierkante schaal

Vogeltjes op een telefoondraad.  Deze vierkante schaal is uitgevoerd in een prachtige kleur blauw,. de vogeltjes zijn reflecterend.  Het is een zware schaal.van 1450 gram  Op verzoek in te graveren met naam of datum.  Prijs is inclusief verzendkosten.    

€130,00

Sporen schaal

Mooie schaal met een mooie achterliggende gedachte en misschien een beetje woest uitgevoerd.Er zit n voetstap in zilverfolie in verwerkt.En 8 duimafdrukken in goudfolie.Het houten onderframe is op maat gemaakt voor de schaal. Op de dag dat we sterven. daalt de wind neer. en neemt onze voetstappen mee. De wind maakt stof. om de afdrukken te vinden. die wij wandelend achterlieten. Want anders zou het de indruk wekken. dat wij nog leven. Daarom is de wind. hij die komt. om onze voetstappen. uit te blazen..... Afrikaans gedicht; San, eind 19e eeuw.

€130,00

Veugelen1 schaal van Glas

Schaal gemaakt van blank gefused glas met een zwaluw-vogel afbeelding. Veugel met me mee.......  

€130,00

Bubble schaal van fused glas met zilver detail

Met een speciale techniek is in deze schaal bubbels gestookt in het glas. Ik ben heel blij met het resultaat,  1 bubbel gaf in het randje een oneffen aanzien, wat ik niet mooi vond. Omdat ik ook de edelsmeedtechniek beheers, heb ik van zilver een mooi detail hiervoor gemaakt. En dat geeft net iets extra's en sjieks..    

€130,00

Circle of life schaal

Schaal in bruin, zwart en witte tinten. Gemaakt in glass fusing techniek

€130,00

Fragmentos schaal van glas

Uit de scherven des levens serie, deze blanke schaal met rood en zwart. Mooi gestookt. Apart en blij mee...........

€130,00

Groene roos schaal

Schaal, gemaakt in glasfusing techniek. De groene tinten schitteren je tegemoet. Mooi gelukt, deze groene roos.

€130,00

morgendauw schaal

Schaal uit de bloemenserie, gemaakt middels de fusingtechniek in glas

€130,00

Paarse bloemenschaal

Schaal van glas, in donkere paarse tinten, gemaakt met de glasfusing techniek. 

€130,00

Part of a deal schaal

In blauwe partjes gemaakte, vrij platte schaal. Glass fusing techniek

€130,00

Vlindervleugel schaal

Mooie schaal in aubergine met de indruk van een vlindervleugeltje. Gefused glas

€100,00

Zwarte zon schaal

Diepe, schaal, gemaakt van wit opaak glas met zwart en rood. Gefused.  

€100,00

Groentje schaal van glas

Groene grote schaal van Fused glas.  Er loopt n streepje door......  Gemaakt in glasfusing techniek.  Schaal is 32 cm rond en 5 cm hoog

€130,00

Main d' ór schaal

In de schaal zit een handafdruk van goudfolie verwerkt.Er is ook gewerkt met zilverdraad, koper en messing. Daarbij zijn er 12 zilveren balletjes verzonken in de schaal.

€130,00

Paradijs (weg) schaal van glas

2015.... Is er een tegenstroming gaande? 
Tijdgeest jaren 60 en nu!
In de jaren 60 is de Paradijsweg aangelegd in Ter-Aar. Kwekers en Bloemisten zetten hier aan deze weg hun bedrijfjes op. 
Inmiddels is de vergrijzing toegeslagen en is er geen erfopvolging. 
Op deze kleine stukjes grond is het niet erg rendabel kweken om een gezinsinkomen te genereren. 
En met de verkoop van deze kleine bedrijfjes wil het niet erg lukken in de tijdgeest van deze tijd.....met het bestemmingsplan van toen! Met deze schaal van glas heb ik het gebiedje zichtbaar gemaakt tussen Westkanaalweg en Paradijsweg in Ter Aar. Deze schaal deed mee met de groen Hart Kunstexpositie in Nieuwkoop 2015        

€130,00

Nervous system Wand-Glas-Object

Het glasobject is geinspireerd door de wetenschap van ons menselijk lichaam. Ons zenuwstelsel is een moeilijk te doorgronden gebied. Nervous System maakte ik in 2013

€150,00

bloemenplafonniere

Bloemenplafonniere, uniek, met mooi licht.

€100,00

Carousel plafonniere

Plafonniere met mooi licht. Uniek. 

€100,00

La roche schaal

Geinspireerd door La Roche in Belgie ontstond deze schaal. Staat mooi op bijpassende sokkel. (975 gram)

€120,00

many ways...many lines schaal

Schaal gemaakt van donkerrood en wit glas in de glasfusing techniek. Vele wegen...............vele lijnen........

€135,00

Sporen in het kloppend hart-schaal

Ons groene hart bestond vroeger uit vele kleine buurtschappen en gemeentes. De herverdeling is niet zonder slag of stoot gegaan. De onleesbare hyrogliefen op de schaalrand staan voor dit proces. Op de achterzijde staan oude en nieuwe groenhart gemeentes gegraveerd......en dat waren er zeeeeer veel....... Zonder sporen uit het verleden zou er geen groen en kloppend hart zijn.   Deze schaal deed mee aan de Groene Hart Kunst Exopsitie 2013 in Nieuwkoop.   

€140,00

Leiden1 schaal

Ik heb de plattegrond van Leiden vaker uitgebeeld in glas. Dit is er een van.   De broche op de schaal ( eveneens plattegrond van Leiden) is niet te koop.

€130,00

Leiden2 schaal

Dit is een van de schalen met de plattegrond Leiden. Gemaakt van glas.

€130,00

Zuid Amerka

Zuid Amerika, uitgebeeld in glas. Ik heb er 2 gemaakt en natuurlijk verschillen ze iets van elkaar. ( 1 is een schaal geworden, de ander is een plateau waar kaarsen ed op kunnen staan.)   

€140,00