Whiskey molecule oorbellen

Whiskey molecule oorbellen

5 x 1 cm, © 2021, € 19,00
Ruimtelijk | Gebruiksvoorwerp | Sieraad
Whisky molecule oorbellen, de smaak van Whisky, amphipathic molecules met aroma van guaiacol, gestookt op eiken, biology, drank, alcohol, barkeepers gift of voor een Scotch Whiskey liefhebber of een cocktailmaker.  Whisky is gedistilleerd uit 70% alcohol uit de basis van 3 ingredienten: graan gist en water. 
De smaak van Whisky komt hoofdzakelijk door de Amphipatic molecules, zoals het aroma van Quaiacol. Verder is van belang hoe het graan gedroogd is, of het op eiken vaten is gestookt. De lengte van de Whiskey oorbellen is 5 cm. 
Ze zijn erg licht om te dragen, nauwelijks 1 gram, dus geen oorstress.  De Whiskey Molecules zijn handgemaakt door mij middels het 3D proces van bio-afbreekbaar filament. Het is een eigen ontwerp.
En proost....Hello 2021....2022.....Laten we toasten! Een mooie symbolische gift voor een Whiskey liefhebber of een cocktailmaker of een Scotch Whiskey liefhebber.
Al mijn juweeltjes worden verpakt in een handgemaakt zakje of doosje. Op verzoek is de Whiskey molecule meermalen uit te voeren.