Onderscheiding Medaille Gedenk-object, Hartje voor Covid, Kerstbal ornament voor 2021

Onderscheiding Medaille Gedenk-object, Hartje voor Covid, Kerstbal ornament voor 2021

9 x 9 x 1 cm, © 2020, € 18,00
Ruimtelijk | Beelden | Mixed Media
Zoek je nog een mooie onderscheiding voor die ene bikkel die zich zo met heel haar of zijn hart heeft ingezet in de Coronatijd?  Ik heb een mooie onderscheiding ontworpen en uitgevoerd. Ze is op te spelden als medaille , maar ook te gebruiken als decoratie in de kerstboom. Een Rode Kerstbal ornament voor 2020 - 2021 om deze rare Corona-virus-tijd te herdenken, Collectors item uit de Liefdes brieven lijn, Hartje voor Covid, Dutch design, glow in the dark.
 
Hello 2021.....eindelijk kunnen we 2020 achter ons laten....wat een jaar......
Geïnspireerd door het Corona-virus heb ik deze Gedenk medaille ontworpen, ontwikkeld en uitgevoerd.  De onderscheiding of Kerstbal en cijfertjes zijn gemaakt van recycled bio-afbreekbaar filament. 
(De Glow in the Dark kerstbal schijnt in het donker, als ze overdag licht heeft gevangen, zie mijn links) . het object is is 9 cm groot.
Gewicht 6 gram  Je onderscheiding wordt verpakt in een handgemaakte verpakking. Ook leuk om op te sturen om iemand een hart onder de riem te steken....ooit gaat deze tijd voorbij.... Voor meerdere kerstballen / ornamenten....even contacten.....